Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
messi najbolji svih vremena..
al ajax senzaciju radi...
ako cemo realno, Unitedu je i ovo cetvrtfinale previse ove sezone
Od sad svaki članak u kojem se spomene Messi,obavezno zaključati za komentare,jer se samo ponavljamo.Nema se više ni dodati ni oduzeti kad je u pitanju čarobnjak.Ovo kažem kao navijač Reala preko 25 godina.Mrzim ga ali mu se i divim u isto vrijeme.
cojk otme loptu sebi prode kojeg igraca i da golcinu.sta se th ima pricat
Samo kod Klixovih izvjestaca i novinara vrijeme ide unazad. U 16toj minuti postignut je prvi gol. Kasnije u 6-toj miniti stajalo je 3:0.
Navijač sam Uniteda ali ovakva Barcelona je prejaka za ovakav United...potrebna je ozbiljna rekonstrukcija kluba za narednu sezonu...
Barca osvaja! .::Dojava. Rekao mi Messi::.
Solskjaeru treba dati nagradu za trenera sezone obzirom da je s ovim panjevima dosao do cetvrtfinala LP i da se bori za cetvrto mjesto u EPL.
Bravo Messi!
Islam ljude ne ograničava!
Dere Messi. Barca-L'pool, voda na usta
U Manchesteru najbolji igrač golman.
Manchester malo jaci od kisele vode.
koja prevara od igraca je ovaj Young
@pacifist da, nula bodova.. prevara i po :)
Protiv koga su igrali malo su i zabili.
Mislim da je večerašnjim utakmicama konačno riješeno pitanje dobitinka zlatne lopte za ovu godinu. Ako je uopće i bilo dileme.
@DamirS Ne budi tako siguran, moze UEFA proglasiti i Vinicius-a prvog, De Gea.- drugog i mesija 8.
Kako ovo klixe, prvi gol u 16. minuti, drugi u 20., a treci u 6. minuti?