Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zamjere oni tebi u sportskom smislu nego što si na profilu "okačio" partizane a ne ustaše :-)))
Meni je Hajduk vrh karijere... Avdija Svršajević...
Avdija Predator!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema se tu sta reci o Avdiji. Rekao je on sve sam. Reprezentativac je Bosne i Hercegovine a kaze da mu je Hajduk vrh karijere. Sretno tebi Avdija u 3. ligi Turske.
Nije lud ni "Tupsonspor" da ga kupi.
“Zovem ga zato što nemamo bolje” naš mudri selektor Meša o Avdiji dan prije nego što će Avdija dobiti nogu sa Poljuda. Selektoru svaka čast ali to što poziva otpad poput Avdije, Tine, i Anela je jako zabrinjavajuće. Još nas straši sa Anelom pred kraj utakmice sa Izraelom.
vahahahaaaaaaaa iiiiidddddiiiiii kuuuuuccccciiii avvvvvdddiiijjjjaaaa.....cuvajjjjjj ovvvvcccceeeee....
Avdija SPEED DEMON
Davno bese!
Avdija je notorna seljacina koja se svojim usljivim karakterom jednistavno ne uklapa u ekipu koja ima ambicije. To su u Hajduku konacno shvatili. Ni Avdija ni Svinjo jazavac ni Sunjic ni Hadzic a ni glavni krivac Safet nikad karijeru nece napraviti, nikad.
A hajduk tebi neki klub sa ambicijama. HNL nije nista puno jaca od premier lige, svaki igrac koji imalo ima potencijal treba da gleda da se ispali sa balkana
Nisi me shvatio, mislili su ga prodati ali klub koji ima ambicije nece kupavati šrot kakav je Avdija. A onda je Hakduk to shvatio, to da ga ne moze prodat i dao mu nogu jer ga eto ni oni nece.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
avdija pravdija:)
Moj Avdija pa šta ti je ovo trebalo, ko da te do sad nismo dovoljno zajebavali..
Ova spodoba nije ni za Zvijezde iz Gradačca ali ipak dade gol na svjetskom. Sad se vidi koliko je Safet upropastio reprezentaciju sa svojim anti-talentima i onim što je on nazivao "taktikom".
Meni se čini da je i Željo otpisani.
Bas me zanima sad ocel poziv dobit , stvarno ako ne mozemo boljeg beka od Avdije nac pihhh. Samo se sjetim kako je pustio onom Kipraninu da centrira
Nabaci jednu na tribine Avdija
e jadna majko ako te je hajduG otpisao. ahihihihih.
to je dokaz koliko smo mi (balkanski narodi) primitivni te se sve gleda kroz historiju i neke nebitne stvari osim one najbitnije, tj sta je "pisac" htio s tim da kaze. Treba nas stvarno iskorijeniti, mozda tada nestane nacionalilzma... fuj bolesni nacionalisticki umovi!