Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
No Messi, no Barca. Trebali su ga levati prodat ljetos za 300 miliona, ovako ce im djaba otici.
Zestoka borba s Getafeom za Evropa Ligu. Da li ce Barca uspjeti na tom putu, ostaje nam da vidimo.
Gledaj barce 10 na tabeli.A sta je ovo sa sociedadom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
2 najisturenija igraca Messi i Grizman konstantno kad imaju napad oni se vracaju u vezni red da odigravaju pasove i tako momentalno umrtve 3 veznjaka. Messi najlošiji u Barci, puno gubi lopte. Ne može više da prodje igrača.
Nije Carrasco odlučio pobjednika nego Ter Stegen
Pjanic dobiva zaredom sad šanse dase dokaze. Al nista. Ni asistencije ni gola.
Najveci simbol Katalonije pred ocima cijeloga svijeta polako propada. Gdje nema para tu je i raspad. A zasto je to tako i zasto je navodno tamo u Katalonoji najveca epidemija i Katalonci su ti koji su prvi bili zakljucani, te radi toga je odavno sve stalo. Mislim da odgovor treba traziti u vladi Spanije. I da se epidemijom sluze za obracun sa Katalonijom i njenom zeljom za separatizmom. Pjanic tamo nikada nije trebao otici da propada, jer nije bio momenat i ovo nije njegova prica.
Nikad gora Barselona
raspad sistema barcelone i reala.. ma kompletne lalige
Kapak Barsa. Sluti se Titanik , al et ..
Atletico izgleda kao najjaci tip iz Primere i konacno je docekao da Duopol malo oslabi i zasluzili su svih ovih su konstantno u vrhu a zbog Ronalda i Messia to nisu mogli naplatiti.
@Juzni zaslužili su dva puta Ligu prvaka i to pošteno.
trebao je ostati Rakitić i dovesti nekog maldog za to mjesto da se uigrava i tako po svim pozicijama a oni doveli kao gotove igrače na Barca igru,Pjanić neće doći na nivo i način igre Barce za 10 godina,i nije samo Pjanić greška,samo govorim o onme što je nama jasnije i bližre,a i Pjaniću je bilo bolje da je ostao u Juveu,..
Mesi igra bez volje, najlošiji na utakmici, trebali su ga prodati. Grizman pogubljen, Mesi mu ne daje lopte, istina je. Kuman hvali malog Pedrija, svaki pas mu bio prejak ili netačan. Atletiko dobar, ali ne predominantan.
@redevil , šta će mu dodavati kada grizmann promaši sve živo
Ode pique na bolovanje 9 mjeseci
Ima ona izgradio se ko Real Madrid, a suprtonost je propao ko Barsa
Oba kluba su propala
Ja kad sam pisao da je Setien doktor za ovog minuse sam dobijao...
Ovo je prva i zadnja utakmica Malog Princa u prvih 11
Nekako mi previše fini ovi igrači Barcelone.