Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Josip Ilicic je veliki majstor
Gianpiero Gasperini je covjek iza ove Atalante. Takav trio u napadu Zapata - Gomez - Ilicic. Samo u Seriji A su postigli najvise golova u sezoni. Atalanta igra lijep otvoren napadacki fudbal. Podcijenjen trener je Gasperini a lika su iz Genove otjerali nakon sto im je ekipu napravio da opstaju u ligi.
Samo kod nas ljudi se smiju kad ne igras na svom stadionu, evo Atalanta igra na zamjenskom jer njihov ne ispunjava uslove i sigurno im se ne smiju nego podrzavaju klub jer skupljaju poene za Evropu. A Atalanta prava ekipa ...
@Anon1mus Bergamo je mali grad za Italiju od 100 hiljada stanovnika.Ligu prvaka su zapoceli na San Siru ali vec sljedece sezone ce igrati na svom stadionu jer su za godinu renovirali sjevernu tribinu.Atalanta planira s kompletnom renovacijom biti gotova tek 2021. Projekt košta 40 milijuna eura, a povećat će stadionski kapacitet s 21.300 na 24 tisuća gledatelja.
Prva četiri kola samo bod imali,Dinamo ih razbio u 1.kolu 4:1,a sad ovakva predstava...respect
Razbijanje uz prelijepu igru. Ima trenutaka kada se Atalanta opusti i onda im visi gol u zraku. Ponese ih, nepotrebno se troše kod 4-0 i padnu fizički pred kraj.
Josip Ilicic je rođen u Prijedoru
Bulevaru, nađe li kosti oca i brata na Vozući i Teočeku? Ili su Mudžahedini i to presjekli 😆😆😆
Još jedan dokaz da je talijanska Serie A bezrazložno podcijenjena i da se vraća na stare staze slave.To uključuje i napredak talijanske reprezentacije sa Mancinijem.Italija je zemlja fudbala!
A prvu tekmu izgubili kod komsija, a vidi sad gdje su i jos nisu stali.... eee
rezultat skroz nerealan jer su Španjolci imali stativu, 2 zicera Gomeza i još 2-3 jako izgledne šanse.
Momci igraju najljepsi napadacki fudbal na svijetu. DaMu do daPo. 😁
Ono kad počneš sa porazom 4:0 od Dinama a završim pobjedom 4:1 protiv Valencie.
@ADsa dinamo je shitclub 😂🤮