Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ce odolit sevdahu i dobrom rajom..
Marko je kod svoje druge kuce. Meni je drago da se druzio sa nasim reprezentativcima.
e moj markane... džaba što si ginuo za jodlere, za njih si prije svega auslender kome ne treba vjerovati i koga treba držati na lancu...
kakvi licemjeri, uvijek za poraz krivi stranci, ako nisu krivi za poraz, krivi su što su izašli s rajom u grad. Isto u Njemačkoj bilo poslije SP
Bujrum u zmajeve! Ebes austriju!
Ako im ne valja neka nam ga daju. Stranac je stranac pa da generacijama živi tamo. Kad pobjeđuju njihov je kad gube i ne baš.
Opće je poznato da se nogometaši iz ex yu van terena odlično slažu
Krv bosnjackih predaka nije voda.
Šta je trebao? Sjediti u hotelu i plakati, a vamo te raja zove da obiđeš grad. tek bi onda trebalo da se pitaju jel normalan.
@velikamuda, sto mu ti nisi dao sestru ili kevu da i u pakas guzi. Znam provjereno da se vlahindare pale kad ih karas u pakas.
lolzie :)
al ga je Dzeko navuko i naplatio raniji dug, svaka cast! dobar je Marko, nas coek.
Najbolje bi bilo da su se pobili izgleda
pa punoljetan je...
Došao da se provede ko čojk', da zguzi šta itd. Ružne su austrijanke, njemice itd.