Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa klixe, tolike pare uzeste za promociju pederluka, a pristojan mikrofon nemate.
AMAR OSIM NA RINAKI GA NOSIM
Meni on isti oni švabski porno glumci iz 70tih
Oprostite ali da postavim jedno pitanje ovdje, a tiče se FKŽ: Koji je faktor taj klub da mu Ministarstvo prostornog uređenja Kantona Sarajevo refundira dug prema KJKP Park u iznosu od 31 325, 00 KM prošle godine???? Po čemu to Udruženje građana FK Željezničar zalužuje tu refundaciju dok običnim građanima dolaze prinudne naplate za mnogo, mnogo manja dugovanja?
@Terra_dementia, pa ti nam odgovori! Vidim da si involviran u problematiku...
TAKO JE BRKO SROZAJ IH DO KRAJA
Normalno da ce traziti svoje pare, a sto se tice njegovih trenerskih kvaliteta, dokazao je Amar ko je tata mata..
Niti trenera od tebe niti drzavnika od Bakira ...Jos samo u primitivnim plemenima se misli da djeca od nekoga imaju iste mentalne sposobnosti kao njihovi ocevi
Što se tiče dugovanja prema A. Osimu to će riješiti SUD. Da li postoji ugovor o pozajmici, pod kojim uslovima, dokazi u pologu novca, dokazi o povratu pozajmice i sl. Što se mene tiče mnogo važnije je koji predstavnik Kluba ( član uprave, direktor, predsjednik, menadžer) je pripremio i potpisao ugovor o pozajmici. jeli bila odluka nadležnog UO, da li je neko uništio papri/tragove iz kojeg razloga.
@Hamoponovouredu - ostali su papiri, sve se zna!
Nema kluba bez stručnih profesionalaca, uprave, administracije, finansijskog i pravnog sektora uz kontrolu i nadzor ulagača ili vlasnika. Sarajevo je jedino napravilo iskorak , nije pokupilo svu pamet ali je napravilo iskorak. Što se tiče moga Želje tu je previše sitnih, mišjih, jazavičarskih interesa preko : '' buba-švaba, štakora i krtica'' ubačenih za izvlačenje novca a ne obezbjeđenje finansija.
Trener koji ima 160kg
Jadan si ti trener amare dok ti je zeljo najveci klub sto si trenirao. A kao drugo. Stani sta sam mislio aha.. Ma nauci se pricat brate mili. Otvaraj ta usta. Aaaa Ooo tako
Ne rece udbaska podvala koliko i kojeg novca.
za pare ga podrzavam neka covjek dobije ono sto mu je ugovorom zagarantovano, kakvi su to fazoni cuj da se odrekne, bi li se ti odrekao jbm ti mtr...lako je tuđim mudima gloginje mlatiti
Amaterizam totalni.
U komentarima ima dosta onih koji nikoga ne podnose do podne a poslijepodne ni sami sebe. Da je Amar postao selektor BiH, bili bi u puno boljem položaju, nego sa debelim Robinećkijem...ali Džeko nije dozvolio...koji nam uništi repku. Naprijed Amare..kapa dole.
NIKAD ZA NIKAD NITI SI BIO NOGOMETAŠ NITI ČEŠ BITI TRENER NIKAD IDI MORŽEVE UZGAJAJ
Ocu svaka čast, al on je baš ublehaš. I kad je šta osvojio u BiH to je zato jer je Meljo tad imao bolje igrače. On i Slišković mogu pod ruku, a razlika je jer je Slišković za njega dingospo. Mislim bio kao igrač
Ovaj je trener Zeljeznicara, sa prekidima, jedno 20 godina. Koga on tu optuzuje za bilo sta?
Najtrofejniji trener i opet će biti aBda, a ovi što prduckaju su sve sami dušmani. Amaru podrška, kanđiju u ruke i na posao. Pare su tvoje i naplati ih, a za to vrijeme 3 titule i grupna faza. Bolesnici..ššššššš..fatajte se dedine njive u pripizdini, neznate vi o Želji ništa.