Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijač sam Juventusa al' su nam šanse vrlo male za prolazak.Ako Juve s šugavim Allegrijem i njegovom glupom taktikom prođe protiv Atletica onda zasigurno osvajamo LP.
Vi sto prodjete ja cu lajat ko pas.
Sve je moguće. Barca je prošla PSG nakon 4-0. S tim što ovaj Atletico stvarno ima najžilaviju i najgrublju obranu od svih ekipa trenutno.
@ludakuca samo nam se snimi kad budes lajao nemoj da budes papak i izradis
hahah haha
za pola sata počinje kukuruz premier čemer liga
bolje krompir liga posto skoro svi tereni izgledaju ko krompiriliste
Pjanke je zvijer, samo sto ovaj levat ne zna iskoristit najbolje od njega. Lik ima tim za pozeljet, al opet nije u rangu reala, barce, atletika, bayerna itd
Pjanke, udri po bijelom luku, carape sa krompirom na noge pred spavanje!
Jest vas Atletico pomeo, ko mraz borovnice.
Al te pjanke izofira frajer ja bi mu yebo svu familiju