Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo mi daleko od indije sudeći po komentarima Čovjek platio 300k i lafo da mu ne uništi ugled, druže moj ako ti je savjest čista ne bi ti iskeširao taj iznos sigurno. Podrška za mladu - suspenzija i barem jedno 30 miliona odštete pa sljedeći put pamet u glavu "silni"
Nema teorije da jedna kuravela pokvari mišljenje o tebi ! Da si ti stvarno neku silovopa da te svi skupa ispljujemo al ona koja je uzela novac nao naknadu nema prava da se javlja.
A njoj malo koja je rospija 😂
Kurva je cudo ,hoce da se je.. a da joj ne udje
Kako za koga. A što je onda trebala da šuti?
Cekaj, ako ZNAS da nisi uradio, ako ZNAS da nema dokaza, zasto bi onda platio toliki novac? Kakav imidz? Dokazalo bi se da nije kriv i time bi svoj imidz jos i unaprijedio. Ne znam, meni ovo sve bazdi. Nekako vjerujem da Ronaldo nije nevin k'o sto tvrdi.
Dopman pa optužnica se diže na osnovu dokaza.
pa dobro je ova ispoštovala ugovor o šutnji. sad nek vrati tih 375 k
to sam i ja rekao
Što žensko može iz mjesta, šejtan ne može ni iz zaleta.