Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da slavis sto si se rijesio nje ti u depresiji Ademe, uozbilji se
hajd ti ademe igraj za Bosnu mani se milosevica
Dobra je Sofija, sad sam joj Instagram pregledao :), ali bila zaručena za sina Lepe Brene, zatim bila sa Viktorom Troickim, zatim Adem Ljajic i na kraju Luka Jovic...ovo mi se čini kao planska potraga za zlatnom kokom!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Jesmo i mi muskarci kreteni jbt, plakat za kuravom koja jedino sto zna u zivotu je trosit tudje pare i sirit noge
nasla treba boljeg i nogirala ga. ko mu je kriv kad nije dovoljno dobar igrac.
kaze sofija razlog je sto luka bolje izvodi penale
Ademe, razumijem te :D
paćenik može da bira i bali za nekom silikonjarom
Adme ima jedna fina u Novom Pazaru!
Ademe ti si fin momak sto ce ti ova klapaca? Ti joj nikada ne bi mogao napraviti lijepoga, postenoga i miroljubivoga Serbina... Doduse ne mogu ni oni, ali eto ona vjeruje.
e moj Ademe,zapjevaj ,,poljem se siri miris ljiljana, olaksala ti budzet,ti u depresiji..
Kloc
Ono kada neko ima trunku mozga i puno ljepote pa iskoristi tu trunku i unovci ljepotu .
vratice ti se ona ne boj se to je srpkinja koja je od njih ostala udata za jednog covjeka, a to sto si ti budala o tom potom
Tursko srpska posla... ovo interesuje samo Cecine, Karleušine, Džejline fanove i druge jadne primitivce...
Srbski Mauro Ikardi (baba)Wanda i sandzaklija Maxi Lopez
Adem i Eva , pa opet Eva pojede jabuku i jeba nas a uvijek muskarci najgori
Mala je cjepnula toliko razlicitih sportista da je zaradila pocasni doktorat na DiF-u. Teza bi joj bila "Skok s motkicom".
Moj Ademe treba te tući u intervalima od 30 minuta, los primjer bosnjaka koji je nesto stekao ali identitet izgubio i ne zna kome pripada. Da citas povremeno casni Kuran naisao bi na ajet koji glasi " Mi vam knjigu objavljujemo u kojoj je slava vasa " nasjeo si na obmanu i izgubio identitet a ja prema tebi postovanje