Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amin
Lovac u zivu popusi mi kitu... sto kvaris covjeku komentar
@Lovac hoces da nastavimo zezanciju u nedogled :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znao je da poslije jesica vise nece moci dovoditi jer je pitarima preko glave ga...al elhamdullilah nauzimalo se...mrzitelj grada Sarajeva...
NIJE "Brojke ne lažu, dolaskom Ibrakovića stigli i trofeji" NEGO "Brojke ne lažu, dolaskom Vincent Tana stigli i trofeji" Prestanite sa ublehama, Najmanje je Ibrakovic bio razlog za uspjesne sezone, najvise uprava i Gospodin Tan koji su doveli sve u red.
Zeljo na aparatima.
sa tolikim parama bi i baba sa sokoca uradila isto sta i ti. Govedo jedno ne otesano. upropastio si klub, s*** podmladak, napravio klanove medju igracima i dovodio polovne igrace. to je tvoj posao. Za ne upucene, Nekodj je i oven bio vrhunski igrac i kad je zglajzo mogao je kao alan smit otici u drugu ili trecu ligu. e takve igrace si dovodio. Smradino papanska.
To se zove Bajram prije Bajrama, hvala Bogu samo neka ide. Oni koji ga vole nek ga kući vode *ebo ih on. Doveo igrače mislio malo u klubu da ih promoviše i onda ih proda za veliku lovu seljačka prava. Sad pritisnuti upravu da dovede Hadžiju Ili Vukičevića na njegovo mjesto da nedo Bog ne vrati.
Osjetio papak da mu se blizi fasunga. Sto nepisete koliko je pokrao ?? Na svakom transferu uzimo lopatom. IDI SMETLJARU DALEKO TI KUCA BILA !!
Osjetio papak da mu se blizi fasunga. Sto nepisete koliko je pokrao ?? Na svakom transferu uzimo lopatom. IDI SMETLJARU DALEKO TI KUCA BILA !!
Klasični idiot. Iskrene čestitke FK Sarajevu za ovaj potez od Manijaka. Pored jednog Paje šta će on koji k.
najbolja stvar koja se fk sarajevu mogla desiti da ovaj tip odlazi...
samo dok se rijesimo unutrasnjih parazita..pa cemo fucat puce s mirom
Nije ovaj nigdje otiśao,ovo je samo obmana za javnost!Cuj nece dovesti nikoga na njegovo mjesto nego ce sef strucnog staba imati vece ovlasti ????Nece ovaj uhljeb nigdje od zlatne koke
Kad u jednoj drzavi ovakav profil vazi za kvalitet, onda je jednostavno shvatiti zasto smo u klupskom fudbalu zadnja rupa na svirali.
cisternu vode za njim istresti
HAHAHAHA e iskreno se nasmijah :D
jao novinara dupeuvlakača. ispade da sarajevo ništa nije osvojilo bez ovog idiota. osvojilo je titulu i također mlađi uzrasti su sa jednim primljenim golom uzeli titulu pa onda nekoliko dobrih igrača koji su došli isto tako i otišli. daj ba pročitaj novinaru tekst koji napišeš jer ni mati ga bolje ne bi nahvalila. odmah sam se pitao šta radi u sarajevu zašto nije u barsi ili realu. fuj čovjek,fuj stručnjak,super muljator ode neka mu je sa srećom i daj bože da zaboravi gdje su prostorije ovog kluba
Zasto predsjednice,,,,zasto????? krenulo je .... samo jos da se prodje ZRINJSKI,, ionako nije favorit,,lak zalogaj
Bajram prije Bajrama