Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je pobjezi iz ove zemlje...
c**
kud ces u KURAC?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pokaži šta znaš, ako ne bude titula, onda letite svi, i uprava i SD....
Nema šanse da Sarajevo i Željezničar osvoje titulu
Ovaj izgleda kao Çenk Uygur iz Young Turksa
Sve pedere koji sve znaju i odmah po imenovanju sportskog direktora pljuju po istim nabijem na *urac. Konkurs je bio otvoren za sve, sad ko je imao petlju mogao se prijaviti. Našem čovjeku treba svakodnevno *ebavati mater, smanjivati mu platu, povećavati cijenu osnovnih životnih namirnica i huškati ga nacionalizmom i tek će mu tad sve biti na mjestu.
Pogino majci dabogda uz moderni fudbal..
Ibrakoviću neka je hairli i sa srećom !!! Treba svima dati priliku pa i njemu da pokaže šta zna a ne odmah udri sa negativnostima:):):) Vrijeme je da uzememo KUP ili TITULU !!!
Kako saznajemo, u narednih nekoliko dana na Koševo bi mogla stići dva pojačanja. Riječ je o provjerenim imenima koja bi klubu trebala donijeti novi kvalitet u igri. (Y)
jel to nije bilo drugih kandidata ???
kakvu funkciju dadose koliko li je dao para
frajer nije mogao ništa biti u gracanici i lukavcu odozgo ga otjerali pa kakav on ima plan sta je dejvid mojes ma oni stimaju podobne ljude koji ce klimati glavom tugo moja treba nasim ekipama zabraniti ulazak u evropu 5 godina dok se ne otjera ova gamad
A šta je falilo ovom Čehu ili ovom Slovencu pa nisu bili podobni kandidati? Hmm Abdulah Ibraković ne znam šta da vam kažem ali ne sviđa mi se ovo nikako.
e koga i vi dovodite hahahha
Poslije svih ponizenja I katastrofa koje smo dozivjeli u poslijeratnom periodu, ovo je prvi put da me je stid sto navijam za FKS. Ono malo gradskog I gospodskog koje smo ipak uspjeli zadrzati u ovim teskim vremenima je danas otislo niz Miljacku. Aferim upravo I bordo kurci, svukli ste nas u ravan Lukavca I visocke Bosne.
Svaka cast na optimizmu Mujo, izdrzali smo SDA i Celu, izdrzacemo I ovog dobojskog vola
Hhahahahahahah PA OPET hahahahahhahahahahhah, joj komedije hhahahahahhahahahaha
Ibraković - Bože sačuvaj!
Nakon što i ovdje ukaki sičuejšn, stvarno ne znam u koji će grad posle, jedino da se proširi napokon van federacije.
Bojim se da ce i ovdje k'o sto ti rece "ukakit'" sicuejsn...
Fkt, otkuda sad on? Vidjeli malezijca i sad bi svi u UO, i u još kojekakve funkcije u klubu. Ccccc...