Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTO MI NEDAJU DA POSALJEM KOMENTAR,ODUSTAJEM OD KUPOVINE MILANA,SADA ZELIM REAL MADRID,I PROMIJENIT CU MU I IME I ZVAT CE SE TIRANA MADRID...
bosanski si...@ Radoncic Fahro-Avaz je Bosnjak iz C.Gore
\"... eto pa ko prodaje koshpe???\" - shiptari prodaju koshpe :) to je stari shiptarski zanat :)
ja sam bio jasan sa pitanjem i fino sam napisao da navedetepar bosanaca a vi naveli jednog sandzakliju tj biznismena sa srpskim kapitalom radoncica hehe a da je pitanje bilo navedite multimilijardera siguran sam da ih nema hehe a gasi i keljemendi ne rade nego bosanci rade za njih eto pa ko prodaje kospe ???
nama bosancima svi smetaju... albanac, sandjaklija itd.. sta vam to ljudi rade, ne dolaze vam po kucama i pljackaju... svaka cas ljudima koji nesto postignu, samo ne koji se kriminalom obogacuju.. Fahrudin Radoncic jest sandjaklija ali je bar posteno zaradio i napravio par zgrada po sarajevu, jest uljepsao sarajevo... a sta su to nasi politicari napravili a toliki milioni nestali..?
ovaj albanac je jevrej zato je i bogat,niko nije shvatio...hehehehe Rezart...u svakom slucaju covjek zna radit s parama.
Radoncic ima milione, Sirbegovic ima milione... i td. :)
I ja sam Shqiptar i to rođeni...
kad su sipci kupili KOSOVO sto nece pisljivi Milan... to je za njih sica..i sta jos najveci bogatasi na Balkanu su SIPTARI sto po Europi STO po Americi.
Da je pametan kao sto nije nebi svoj novac ulagao u fudbal nego u pametnije stvari tip privreda,ali ovo je samo prepucavanje sa rusima i arapima,pa da i neki albanac kupi neki fudbalski klub,nisko razmisljanje.Pa svi albanci po svjetu rade za jednog,i sad hoce malo da im taj njihov glavni kupi i jedan klub i kaze evo i mi albanci ga kupismo kao rusi,ruska mafija i arapska.Mafijasi,klanovi neide to bas bosancima jer nismo toliko slozni nikada bili,a albanac albanca zakolju ako nije za albanski klan radio i doprinosio.Zna se sta se desava sa albancima i srbima i rusima koji nisu odani naciji,nemaju bas puno izbora i jedni i drugi jer nikada i nisu mogli imati svoju licnu volju i slobodu uvjek je neko iznad njih ko prati svakog pojedinca i kad sere u WC-u.
zaboravljas da je bosna i hercegovina zemlja u tranziciji sa pretrpjelom skoro totalnom stetom na sopstvenoj privredi, uslijed rata naravno. zaboravljas na tesku i skoro nerjesivu politicku situaciju, koja je negativna za bilo koji oblik privrede, tj. pogodna samo za kriminal. i opet postoji nijaz hastor sa prevent grupom koji je prije dvije godine bio na granici milijarde eura ili dolara. a postoji jos multimilionera, sigurno, samo im ja svaki euro zaradjeni haram para. o tvom pristupu svemu tome bi se moglo i duze elaborirati, sa mnostvom ekonomskih i drustvenih indikatora. ali sve u svemu se to svodi na to, da si malo namjerno ili prirodno glup.
ima većina Bh političara najmanje po milijardu, naravno s tim se ne treba ponositi jer se zna da nije na pošten način stečeno. A Gaši i Keljmendi su garant od košpica zaradili... je.b.i ga treba se za to rodit
ja ne izmisljam samo iznosim istinu a niko da nabroji barem 2 bosanaca multimilionera ne trazim multimilijardera ko sto ima albanaca mego samo one bosance koji imaju barem par miliona hehehe
drug moj, to sto nam vi pitu, kolace i drogu prodajete, ne treba znaciti i tebe uvjeriti da siptari drze i jedan grad u Bosni. Isto bi bilo kad bi rekao da Turci drze Berlin ili Indijci London. I zapamti, oklagija nije knjiga, pa da se iz nje mudrost crpi :)
Nista cudno u vezi bogatstva i moci Albanaca. Moguce da cojo ima tu kintu. Jedan primjer: Nesto malo pre nego ce Kosovo proglasiti nezavisnost, srpska braca Rusi povjerili gosp. Pecoliju (Albanac) obnovu Kremlja. Projekat vrijedan vise milijardi ( .X MILIJARDI) dolara, u kesu!!! A, sam Pecoli je jedan od najacih lobista Albanskog pitanja bio i ostao: Toliko o moci Albanaca i bratstva srba i Rusa. ;=)