Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krajnje zanimljiv lik :)
Imali bi pojedini specijalisti posla oko njega ?
Ne zezaj se s Kristijanom,bices ubiven :)
32 hiljade trbušnjaka?! Pa ja bi se zapalio nakon svega 50 komada da ne bi danima mogao vazduha udahnuti. Svaka ti čast momak!
Još jednom čitam tekst, kažu radio trbušnjake 12 sati i 45 minuta :-) Kakva Bosanska Dubica - mjesto rođenja Krypton! :D
Ako uradi trbusnjak po sekundi trebalo mu je cirka 9 sati za 32000. Puno radno vrijeme koje niko ne placa..Tajna obaranja rekorda znaci nalazi se kod "Nedje Debelog"....
ja mislio klanja
Prejaka "Sive lubanje silom, ja imam moc" Hi Men, fali samo jos Skeletor😄 samo mogu reci RESPEC✊
Ahaha kaže mora odmoriti od vođenja ljubavi, a snagu za obaranje rekorda mu dao zlatni retriever Aleksa kojemu je i posvetio rekord. HIT!!!!!
Koja gomila debilnih komentara. Momku svaka čast. Ne može svak biti doktor nauka ali ako nađeš nešto i zadaš se svašta možeš uspjeti.
:) svaka cast! :) POZITIVA!!!
Tajna je u rasolu.
aaaa sto dobro zvuci ta krcma "Kod Nedje debelog"... i ja bih tamo...
karanje je nauka !
Probaj ti Niđo nešto "glavom" uradit , yebeš ova sranja ...!!! Za cure se ne brini ... Pametne te svakako zaobilaze !!!
Zato što imam osjećaj da dečko bilda mišiće i zanemaruje mozak ( čitaj njegove izjave ) . Istina je , mišiće nabildat može svatko a mozak je već nešto drugo ?
@halal, naucno je dokazano da i mozak, poput najobicnijeg misica, "atrofira" od neupotrebe, odnosno da sve bolje i bolje funkcionise sto ga vise koristis... osim toga, isto tako je dokazano da djeca koja su u najranijoj dobi fizicki jako aktivna - u kasnijoj dobi budu inteligentnija od mirne djece, odnosno dokazana je direktna uzrocno-posljedicna veza izmedju fizicke aktivnosti u najranijoj dobi i razvoja mozga. sto nikako ne znaci da je doticni momak inteligentan, ali niti da je glup. gluplji je onaj koji igra igrice po cijeli dan i tovi se cipsom, vjeruj...
e bogami si dobar sa hiljadama trbusnjaka, cestitke.
Kad urijetko odradim par serija trbusnih upalim se ko kutnjak, i narednih 3-4 dana na kant ispadam iz kreveta.
Super. Odmori vala, teško ovo.... Ostalo, zanimljivo, svašta ti nama napriča, al hajd.
haha lika i provala, prejak je
'Kod Neđe debelog'. To ono gdje se odrzavaju ona takmicenja u chvarcima?