Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih, Klix, najbolja na svijetu...a nije najbolja Tijana Bošković, naša Hercegovka?
nije ona naša ona je njihova
Srbija je osvojila zlato
Najbolja? Jel iko cuo za Tijanu Boskovic?
Ne može biti "zbog skandala" ako je zbog uvreda, "zbog skandala" bi bilo kada bi ona izazvala neki skandal.
Manje će pišati
Italija je stvarno jedno rasističko smeće od države, nonstop neka buna i pljuvanje po crncima.
Veći je rasizam kod nas. Nisi dobro informisan
Dodji igraj za nas. Marijan bi te odmah prozvao crnom perlom
Pitanje za Klix! Da Tijana Bošković koja je rođena Trebinjanka, slučajno igra za reprezentaciju BiH, dali biste postavili ovaj članak o Italijanki? Tukne malo na rasizam, zar ne?
Lektori, ba, da li je ona u vlasništvu titule ili je vlasnik titule?
Talijani su crnci Evrope i zbog toga imaju komplekse pa osjecaju potrebu da budu rasisti prema Afrikancima
Žabari su djelimicno Arapi
Nema šta gara igra dobro ali ipak Tijana Bošković na dva svjetska prvenstva zaredom proglašena za MVP + zlatna medalja! U Japanu '18te zlato u finalu upravo protiv Italije! Juče opet osvojila zlato Klix našo da piše o gari iz Nigerije a ne o NAJBOLJOJ odbojkašici svijeta koja je, usput, rođena Trebinjska!
Tijana jest proglasena najboljom odbojkasicom svijeta, i jest iz Bosne i Hercegevine, i jest iz Trebinja, i svaka njoj cast! Ali vremena se druze mijenjaju, nekad se preko noci okrene ko je najbolji (a ne kazem da je Egonu bolja od nase Tijane). I Ronaldo je bio 20 god neprikosnoven pa vidi sad. I Muhamed Ali- Najveca Legenda Boksa je izgubio zadnjih 5 meceva. A Klix- pa novinari moraju traziti nove interesantne clanke.
Tijana Boskovic za siromasne
Ko im *ebe tatu, nemoj ni igrat za *ovna.
Da sam profesionalni sportista, nikad ne bih igrao za neku drugu reprezentaciju osim Bosne. Ovo kazem kao Srbin, da se razumijemo.. Potpuno razumijem talijane koji hoce da vide svoje ljude, i ja isto u Bosni hocu da vidim Bosance...
Ali sta znaci "svoje ljude"? Ona je rodjena u Italiji, ima italijansko drzavljanstvo. Po tome samo zene koje izgledaju kao "tipicne" Italijanke trebaju igrati za Italiju.
"Svoje ljude", znaci da su ti tata, dedo, bosanci, znaci da volis Bosnu kao Bosnu a ne da je volis zato sto ti daje lovu. Roditelji od ove djevojke su ekonomski migranti koji su dosli u Italiju zbog love a ne zato sto je vole, mogli su tako u Svajcarsku, mogli su bilo gdje...razumijes? Ne radi se ovdje o boji koze, da ae razumijemo.
šta si očekivala od fašista..dođoi kod nas
Eto mi smo puno bolji od Italijana. I mi smo prozivali Dzeku i Pjanica poslije par losih utakmica, a proci ce godine i godine kada cemo imati nekog reprezentativca njihovog kalibra. Kloc, nargilas i sl. a oni sto su postigli (svojim radom i odricanjem) za godinu danas vecina ne postigne za citav zivot.