Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda gledaj lafčino, vidiš ga. Sehen sie diese stadt? DAS IST WALTER!
@Antiboot DAS IST ZAJKO hebo te walter
@Antiboot a more i DAS IST ENVER
Ovo onaj sto je bio prozivan sa Zikom Turkovicem
Mi kad smo spomenuli nasem sefu pauzu, on kaze " meni treba radnik, i treba mi radnik na broju". Doduse davno je to bilo. Sad je promijenio stav i uslove nakon sto mu je 80% ranijih radnika se odselilo u Sloveniju na rad.
Treba se vise raje baviti ovim, leti raja i u mostaru, zenici, banja luci, ljubuskom, travniku itd itd Svaka cast kliksu treba vise ovakvih promocija biti, pored toga i biking, hiking, kroseri, lov .
i tako na klixu da pogledaš video moraš isključiti adblock pa opet uključiti a kad se pojavi reklama preko čitavog ekrana nema dalje
bravo care
Za one koje neznaju Mirvad je vlasnik privatnih biznisa,u ratu bio policijski specijalac i ekstremni sportista.
@cocojumbo eh eto baš mi je važno šta je u ratu bio
@cocojumbo Zenuni...albanac nas prijatelj po zajednickom neprijatelju
kod mene je jedna pauza 20 a druga 40 minuta i to od napustanja radnog mjesta tako da za ovako nesto nebih imao vremena.
Može li se s ovim brate do Njemačke? Da ne predajem za vize i ostalu papirologiju? Azra Muzur , u nepotizmu usmrđela direktorica VIK-a hoće prije nego odleti iz fotelje da zaposli još 70 sestrića i bratića, a tužilaštvo i sud šute.
Kakvu pauzu? Cime se inace bavi? Cime se bavio?
Ovaj mora da je na drzavnim jaslama jer u Konzumu i Bingu moras birati izmedzu kafe i jela.Za obadvoje nema vremena sem ako si sef.
Zasto pises lazi. Dnevno su tri pauze po 15 minuta, to je 45 minuta dnevno. Za mjesec dana 18 sati. Za cijelu godinu to je 8 radnih dana.Dakle to je još jedan godišnji odmor koji radnici naplate na poslu pijuci kafu ili cigareta pauza.
Stadt der Welt
Ovaj osudzivani Narko diler kad se nadrogiraa leti li leti ....
Valter brani u Sarajevu
La(h)ko je Zenuniju sletiti '' odozgora'' a kako da invalidne osobe dođu do polazne stanice žićare?
pored stepenica bruda imas prostor za invalide sumnjam da si bio ipak ne zna papak sta je sarajevo