Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uopce vise nema borbe za GOAT-A, svi putevi se svjesno otvaraju Nadalu koji mi uopće nije bio mrzak dok nije onako *upacki reagivao i nije stao na stranu Novaka! Za mene si odavno GOAT! Nole❤️
Jel vi gospodo islamske vjeroispovijesti znate da je ući u Indoneziju (najmnogoljudnija islamska država) sa bilo čim od narkotika kod sebe uvjetuje smrtnu kaznu. Nebitno od kud si, neki dan je presuđeno Francuzu, Australka itd... I zašto bi netko bio iznad nekog.
Zale se da ne treba banovat ruske sportiste jer je to mijesanje politike u sport, a evo glavom I bradom Ruski sportiste mijesa politicki u sport. Lupajte minuse rusofili I djokobalije koliko hocete
Jedva ste vi svi drugorazredni teniseri, dočekali odluku da neki vaš glavni konkurent ne igra. Tenis je bio tenis kad su tu harali Federer, Đoković i Nadal. Ovo je ostalo prdina bara. Nit karizme, nit energije.
Zakon je zakon! Trebaju se postovati zakoni zemlje u koju ides. Nek neko uzme pivu i prohoda ulicom od nekih arapskih zemalja pa nek vidi sta ce se desiti. Amerikanci puno bahati i misle da su iznad svakog zakona.
Ruski licemjeru, Djokovic nece 9 godina u zatvor ... to je razlika izmedju demokratije i diktature
Vise ga pitali o Brittney i Novaku nego o mecu. Stavljaju ljude koje u nezgodan polozaj bezveze.
Medo podržava ruski zakon.
Napravise od atp turnira celendzer. Eto igraj se sa dzumijem sta ti fali medo medavi.