Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to bjelosvjetska bagra.Ispada da Ruske rakete ubijaju,a čifutske rakete zalijevaju cvijece pa Gazi.
Američki fazon. Demokracke rakete
Gaza je konc logor,u kome aagresori,okupatori ,provode neviđen teror
Prvi put se slazem sa rusima,i ovdje su upravu
Zapad uzrok svog zla na svijetu i zbog njih ce kako su krenuli i ljudska rasa istrijebiti samu sebe
mamu li vam licemjernu cionisticku. Nismo mi budale vidimo odakle vjetar duva. Za muslimane nema pravde na Zapadu da ih cionisti sve istrijebe.
Istina, mnogo je gore.
idite i vi u picu materinu ljigavu
Ljudi, ima li među vama onih koji su od početka izraelsko-američko-EU genocida u Gazi postali navijači Rusije u odnosu na Ukrajinu, poput mene.
Cjifutanjeri nece protiv sebe. treba izrael iskorijeniti sa planete zemlje da mu se ne zna trag da je ikad postojao.
A ovo nije invazija na Gazu i Palestince?? Gorit cete svi Inshallah
Bravo. Teroristicke drzave USA i Izrael su zabranile i ruski balet a Izrael moze raditi genocid nekaznjeno. Moze i na pjesmu evrovizije mada nije u Evropi. Jedino sto im se mora priznati da i jesu za evrovizije - parade nastranosti.
Meni nakon ovoga UEFA, FIFA, OI i njihova takmičenja nemaju nikakvu važnost, ni strast. Neka proglase i pobjednike. Ionako ove nove generacije ne znaju šta je sport. Njima će trebat TikTok i Nargila komitet. Propašće svi kao žeton.
zasto nisam iznenadjem ovakvim tumacenjem ?