Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIDIM PREPUCAVATE SE KAO DJECA,JA SE SLAZEM SA TORCIDOM,STO ON NE BI MOGAO DOCI SA SALOM HAJDUKA AKO I HORDASI DOLAZE SA SALOM SARAJEVA,PA DAJ CHEZAREEE PRICAS GLUPOSTI DA SU fK SARAJEVO I kk BOSNA POVEZANI,PA COVJECE KOLIKO TI IMAS GODINA !! KAKVE VEZE IMA BOJA,JEL TI ZNAS ISTORIJAT BOSNE I KO I KADA JE OSNOVANA BOSNA I NA KRAJU KRAJEVA I ZASTO. .DE SE MALO INORMISI,NEMOJ PRICATI GLUPOSTI BEZVEZE. LJUDI PA RED BI BIO STVARNO DA BOSNA DOBIJE SVOJ TRANSPARENT,I DAJTE DA SE SVI UJEDINIMO BEZ OBZIRA ZA KOJE FUDBALSKE KLUBOVE NAVIJAMO JER TO JE NEBITNO,NEMOJTE MIJESATI KRUSKE I JABUKE!!! POZDRAV SVIMA NAVIJACIMA DOBRE VOLJE!!
JAVNI POZIV VODJAMA MANIJAKA, NEK DODJU 2 SATA RANIJE ISPRED PLATOA (18.15) PRIJE TEKME VECERAS DA SE DOGOVORIMO O PRAVLJENJU VELIKOG BANERA KK BOSNA. ETO NESTO ZAJEDNICKI DA NAPRAVIMO, PA DA NE MISLITE DA JE BOSNA SAMO NASA. POZDRAV SVIM PITARIMA SVIJETA
ZA -zeljo sampion.Nbijem ti ja svu tu "raju" sa salovima torcide dinama partizana i zvezde glupane ti si onaj glupan sto nevidi dalje od nosa a ako manijaci dopustaju da im na jugu hodaju likovi sa drugim salovima i da imaju transparente drugih klubova svaka cast manijaci PRAVI STE.MENI SIGURNO NJEDAN NECE PROMACI DA GA BIJEM
haloo torcida nemam ja vise sta stobom da raspravljam ti si iz SARAJEVA I navijaj za zelju ako vec ne navijas za SARAJEVO nemam nista protiv ato da idemo na more pa dolaze i oni na skijanje i dolazice u sve vecem broju svaka cast ali tekme su nesto drudo i nemjesaj sport i turizam . AAAAAAALLLLLLLLLLL AAAAAAAAAOOOOOOOOO SARAAAAAAAA JEVOOOOOOOOOOOOO
Zdravo!! Manijak sam bio jesam i ostacu, za Zelju navijam od malih nogu. Torcida ko j*b* ove seljake samo ti dodzi sa salom Hajduka nemaju oni pojama. Od mog starog jarani RODJENI Sarajlije a jedan navija za Partizan a drugi za Hajduk ovaj "Hajdukovac" da ga tako nazovem ima sal i kapu Hajduka!! Neznaju ovi papci da ima Manijaka, Torcide, Grobara itd svugdje po svijetu pa tako i po Sarajevu, Splitu, Beogradu itd. I svi seljaci sto misle da je KK BOSNA - F.K SARAJEVO zezate se jer samo imate iste boje a to nista ne znaci jer ja cu na BOSNINU tekmu doci sa ZELJINIM salom jer na njemu pise Sarajevo - BIH (ali u plavim slovima) Sampion je ovaj ko je naviko... ZELJO!! i sad ce KK BOSNA zato svi na Skenderiju ( DODJITE DA NAVIJAMO!!)
Lijepo ti to nama torcida,samo se pitam ko ono napuni poljud??????? Jel´to bi onaj fasista kalasnjikov(citaj tomson)ne niste to vi bili,dosli purgeri iz Zagreba. Gledam prije par dana intervju sa Edom majkom,kaze da je bio u izbjeglistvu negdje u dalmaciji i da su ga svi prozivali na nacionalnoj osnovi,pa i najveci zohari.Ode fraer u Zagreb,nista normala,raja normalno ga primila,covjek uspio.
Za chezareee,pa Covjece koliko vas iz Sarajeva preko ljeta bude na moru kod nas koliko? I u Splitu,Zadru,Istri....jel bilo kad kaki problema i da dodzes sa salom od Sarajeva isto,kobi ti sta napravio,ko??Pa nismo mi Cetnici koji su 10 godina tukli po sarajevu,a da Zelju vise volimo to nema rijeci,ima vise razloga tako da je Zeljo domacin u Splitu uvijek,a i vi isto dodzi i vidi kako je na Splitskoj ljepotici,nisam iz Splita,iz Sarajeva sam ali znam dobro kako disu u Splitu,budi uvjeren!
ZELJO JE HRVATSKI KLUB I NEK TAKO OSTANE,A BAR CEMO IDUCE PRVENSTVO BITI PRVI UZ POMOC NOVCANU I IGRACKU(DOLAZI 3 MOMKA IZ HAJDUKA U ZELJU)A TU JE I TORCIDA KOJA CE DA REALIZIRA PIROTEHNIKU I OSTALE REKVIZITE.POZDRAV ZA BRATSKU TORCIDU!!!!
Hvala bogu pa ima jos normalnih. Svaka cast "Sistem of a down". Pa gotovo na svakom saobracajnom znaku "jadranskom magistralom" su nam komsije zeljele dobrodoslicu natpisima "balije van"!
ZA SISTEM OF A DOWN "bravo legendo" FCS
ponosan sam sto sam bosnjak. braco bosnjaci i bosanci dobre volje ne dozvolite da vas primitivci iz bilece isprovociraju.
Nabijem ti mamu sa torcidom,pocecu da vas mlatim na jugu mamu vam ustasku sa torcidom. Dali bi ja smio sa zeljinim salom na poljud seljacino,ne treba nama torcida na Grbavici,Skenderiji i Kosevu ima nas Bosnja dovoljno. Pazi samo da ne bude krvi na jugu.
ja sam iz sarajeva ali volim hajduk i torcidu i Zelju i kk Bosna odakle mi toliki salovi ja nosam samo jedan a torcida nije samo iz splita ako nisi znao za tvoju obavjest postoji i sarajevska torcida
halo torcida odakle si???????? hajde ti meni reci sta bi bilo da ja dodjem sa salom SARAJEVA U split na tekmu pa das vidimo ko je iskompleksiran zato ne seri ja kazem ako si iz splita svaka cast ali ponesi sal KK BOSNE I DOSTA JE BILO DA JE UVIJEK U SARAJEVU NORMALA HODATI SA SALOVIMA DRUGIH KLUBOVA TU FURKU PROSIPAJ U SPLITU ILI AKO VEC GOTIVIS ZELJU(nemam nista protiv) stavi frajeru sal zelje pa hajde u split da te vidim.a sto se tice turske zastave jebes tursku zastavu vidjaju se i zastave drugih zemalja tako da to nije nista posebno. HORDE ZLA- NAMA NIKO NETREBA
Kad dodju cetnici u Rajvosa, treba citava hala da im jebe mater vlasku!