Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odoh i ja majko bosnu brani ti.
Javite Suli da sklepa stihove o Uzeiru iz Njemačke. Nešto kao o Avdiji recimo.
sa kakvom emocijom čovjek priča o svom poslu... siguran sam da bi čovjek i kod nas mogao ovako govoriti o svom poslu, kad bi se uspio emocijom povezati sa firmom.
Šta je ovo?pošto repka nije prošla onda kao lafo još smo tu?
Sve OK, osim što ne kontam zašto ovoliki članak o jednom od hiljada naših dijasporaca - imamo stotinu puta uspješnijih, bez da umanjujem njegov uspjeh.
Dnevna doza pljuvanja
Nije se mogao vratiti u ratu haha.... a vojnici armije obilazili familije u Njemackoj i vracali se u BiH.
Rodzer i Armije BiH....pogotovo u srednjoj bosni.
OVAJ ZDUSIO ODMAG ZA CG PRVOG DANA
I onda se Uzeir vrati sa baustele i ispusti macolu iz ruku sjede za tastaturu i pocne kucati kako treba zaratit i protjerat cetnike iz Bosne da on moze rahat doci na urlaub
Previse teksta na clanku za osobu koja je pobjegla iz drzave, dok neopazeno prolaze borci koji su dali najvrijedniju stvar za drzavu, a to je zivot.
Bosancu samo daj sredjen sistem i imas savrsenog radnika za cijeli radni vijek.
Kad danas gledas svabe vecina nasih ljudi je prihvacena tamo-data im sansa da imaju zivot. Ja sam upoznao 'svabe' i mogu reci da su divni ljudi. Niko te ne dira kad radis, nema ljubomora, sitnicavosti, jeftinih prevara jer svak ima ko radi. Pun stomak vecini gdje su cak i ulicari podrzani od drzave, koliko hoces da radis toliko i imas. Ako hoces da napredujes, zapnes i napredujes u karijeri. Ne kritikuju, vec podrze u naporima. Zasto nije tako kod nas?
izuuetno dobar tekst, a naslov nije primjeren. jer naslov ukazuje na baustelca, a cojek svojim radom i trudom sve zasluzio i ima jako bitnu funkciju i odgovornu...naslov karina, tekst dobar...naslovom ste ga spustili pa ga onda u tekstu dizete..novinarstvo za tabloida
Uzejre svaka čast nemac prepoznao kvalitet i disciplinu , kod nas ne bi ni karte cijepao na ulazu bez partijske knjizice . Puno uspjeha nadalje
Odlazak odavde ne smije da ima alternativu. Ko god moze, treba da se hvata noge inace mu preostaje samo da ceka smrt.
Nisi ti otisao vec si pobjegao i sad treba da ti se divimo. Smeče dezertersko
Ahahah sta je bilo, mama i tata ti nisu uplatili ovaj mjesec netflix?
Ahahah sta je bilo, mama i tata ti nisu uplatili ovaj mjesec netflix?