Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stipe nas stipan mali! sretno u novom klubu zmaju naš
ma stipe je ljudina
al jos nijednog pravog intervjua sa djedovicem, najboljim igracem na eurobasketu... sramota
Meni je dovoljno bilo vidjeti ga kako se raduje svakom poenu BiH reprezentacije, hvala ti Stipe :)
Bravo Andrija!!!!
Imamo solidnu osnovu u reprezentaciji: Gordic, Pasalic, Sutalo, Djedovic, Teletovic, Stipanovic, Nurkic i Kikanovic. Treba nam rezerva Mirzi (krilni centar), rezerva Djedovicu (nisko krilo) te jedan dobar i kvalitetan Amerikanac sa preciznim sutom. Uz ovog malog Sulejmanovica kao 12-og igraca, to je odlicna ekipa.
Veliki covjek i ljudina sretno ti u novom klubu..
Pa da mu nije ovi par utakmica u repki ne bi ni vidjeo Turske realno ;)
Stipe masina
kakav glup naslov , pa sad bi trebao biti bauk sto je covjek potpisao u nasoj trenerci ? covjek je bosnjo pravi i pravi zajebant sto je se vidjelo na pripremama na EP ,uvjek je nesto zezao saigrace , pravi bosnjo ;)
Andrija nije vratio opremu
pravi momak i patriota..ovo i netreba da bude vjest ako vam je vjest ako je neko STIPE ILI MARKO pa radi toga objavljujete jer je u sportskoj maici ili trenerci bio BIH obiljezja..jadni mi
Samo naprijed majstore :) .
Nemogu turci bez nas ,a i mi bez njih
I gdje je ovdje trenerka reprezentacije Bosne. Ova crna?
Znam da se mnogi nece sloziti ali on nije kalibar za reprezentaciju. Koju je dobru partiju odigrao na evropskom neka mi neko navede i time me pobije? Aco ga je pozvao samo zato sto je hrvat, i sam je rekao da mu je cilj napraviti tzv multietnicku repku. Wright takodje razocarao, jest on simpatican ali momak ne zna kosa dati da je 5 sa 5 napravljen. O Bavcicu da ne govorim, Bacva je Bacva,nema dileme.
protiv litvanije !
e moj ti...Stipe se povrijedio na onom turniru u Grckoj na koji nas je Aco glumac odvukao bez ikakve potrebe 5 dana prije prvenstva...na istom turniru povredu su zadobili Niho i Mirza...samo sto njihove nisu bile tako velike da pauziraju tako dugo...daj malo se informisi prije nego pocnes lupati gluposti... p.s. pogledaj wright-ovu statistiku za skokove i asistencije...nije sve u poenima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i šta je tu čudno!