Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasno kako igraju likovi, favoriti za osvajanje
Bice Jugobasket 2022 u Berlinu
heeeej Pavkov skoci daj gol glavooom i dade ga Pavkov autogol u 90+ i prodje Makabi 😂😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Možemo pričat ovako i onako ali Srbija razvaljuje košarku Micic i Jokić su klase e,a pratim ih i na basket 3x3 razvratili su čak i SAD!
HAHAHAHAHAHAHAHA ala izgubi Srbija od Italije. Al su se furali sedmicama ovdje, pricali da derbi sa Hrvatskom nije derbi jer su kao oni prejaki, pricali da su zemlja kosarke, najjaci u regiji ovo ono hahahahahahahahahahaha.
Derbi sa Hrvatskom....pa vi mene zajebavate...
JAVI SE SAD HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA
Svaka cast srbima svakako su najbolji u evropi, i nema nikakve veze s tim, al kad pogledam ovu grupu nas je sve najteze iz svakog sesira zakacilo.
Najjaci su sigurno.
Nije to derbi, Hrvatska reprezentacija im nije dorasla.
javi se sad ahahaha
Nesto kontam kako bi se mi napatili u ovoj grupi...
Citam komentare srba na njihovim portalima poslije nase pobjede protov slovensca, fkt svima drago, pratila se bas tekma, i generalno nisu ljudi stvoreni da mrze osim ako im se ne nudi hrana za mrznju.
Finska nije Skandinavska zemlja, nego nordijska !!! Preporučujem novinaru malo časova geografije. Malo malo kad se Finska spomene u nekom članku "skandinavska"... Para brate oči!!!
Oprosti ali nisi upravu,nije pogrešno ako se kaže da je Finska skandinavska zemlja,jer dijelovi Finske pripadaju Skandinaviji.To je isto kad kažu da Hrvatska nije balkanska zemlja,a jest. lp
Ispravljas ljude a prosipas se ..Finci nemaju nikakve veze sa Nordijskom skupinom a geografski pripadaju Skandinavskom poluotoku 100%
Cuj bravo srbija a usa klosari
Najlakša im je grupa, a to im se vrlo lahko može obiti o glavu na prelazu sa grupne faze na eliminacionu, obzirom da nisu imali utakmice sa ozbiljnim protivnikom.
Bezveze mjeriti. Finci nisu imali Haalanda u svojim redovima 🤣
joj ovih srpskih botova (svi sivi profili)
Grupa im je prelagana. Prava vrijednost vidjet ce se u nastavku.
Sta bi Micic u NBA onim umisljenim igracima radio. Treba probati sledece godine ako u ovoj bude dobro igrao.
gle ovih pokato licenih Srba tkz kroata sto su se nakotili i pjene od muke, pominju nesto vaterpolo posto je Srbija kiksnula sa totalno podmladjenim timom i prvi put jednu deceniju se ne bori za medalju a jade jadne sebe gledaju kao jos neku silu u rukometu a nisu se borili za medalje jedno 15 godina. Pola reprezentacija vam Srbi i Bosnjaci, jadnici jadni.
vas je slovenija izbusila na eurobasketu o cemu pricate. smijesni ste u sportu totalno, u fudbalu niko i ne zna 2 igraca srbije nabrojat.