Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Španija 2 poraza na prvenstvu - zlato Srbija 2 poraza na prvenstvu - ... Iskustvo i tempiranje forme
I opet je Srbija prvo na sta mislite... kompleksi su cudo
Ja sam navijao za Srbe, i volim kad pobijede i nije bitno u cemu i oni i Hrvati, bude mi drago, zato što sam normalan. I pusite kite svi vi maloumnici sto nemate pametnijeg posla nego srat ovdje i prosipat nacionalizam i trovat nas normalne.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dosadno,rutinski,naravno zaslužena,ali utakmica nedostojna FINALA!
Rekoh ja čestitam Španiji na osvojenom prvenstvu i Gasol 30 poena.
@GeometrijskiPravilan Kad i vama dvodecenijska kamena medalja.
Sve mi je jasno, ali sta se sad ima spominjati Srbija sa nase strane ? Znaci nidje veze :S Sto se tice utakmice, utakmica realno dosadna, spanci su igrali sa 50 % snage, finalna utakmica je bila Francuzi - Spanci :)
Odgovor svima koji su napisali da je Srbija osvojila drvenu medalju : Srbija mozda jeste osvojila drvenu medalju a Bosna je onda osvojila prasecu glavu xD
i tu ga ti kao suknu :) Ali svaka cast srbima na 4. mjestu i to je u svakom slucaju uspijeh :) Po meni je zasluzeno 4. mjesto, jer su morali napraviti strategiju protiv onakve litvanije :)
Cek , zar nije Srbija prvak evrope, pa ja prije 7-8 dana cito u komentarima na clanku da je Srbija prvak? xD
Spanulis, Borusis i Zisis prestaju igrat za reprezentaciju, kraj još jedne lijepe košarkaške priče.
gasol,parker,nowitzki... mozda jos Olimpijada sledece godine i kraj... i jos nekoliko njih,.. sto ce im jako oslabiti reprezentacije
Pa spanci trenutno nisu poveli ni pola svoje reprezentacije treba i toga biti svijestan :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
'Španija je tako proslavila još jedan naslov prvaka Evrope, iako je javnost od starta Eurobasketa veće šanse davala Francuskoj i Srbiji.+ Koja javnost davala više šanse Srbiji? Od starta sam znao da i je maksimalan domet polufinale.
Anketa na zvaničnom sajtu NBA lige, a tiče se aktuelnog prvenstva Evrope u košarci. -Ljubitelji najjače lige na svijetu, naime, mogu da glasaju za Francusku, Španiju, Njemačku, Italiju i Litvaniju. Toliko o favoritima s jedne strane, i izvikanim košarkašima Srbije koje su njihovi navijači proglasili šampionima već nakon grupne faze.
Ma polufinale Francuska-Španija je bilo finale prije finala. Ovo s Litvanijom jedan teži trening za Špance.
Srbija je trebala osvojiti ove godine .Radojica nevjerovatan.
da je trebala osvojila bi, a to sto su se digli ko njima vec trebaju dodijelit zlato a likovi ne uzese ni bronzu
Ma nije trebala osvojiti budi realan. Pa uporedi Paula i Raduljicu protiv Litvanije i sve ti je jasno. :)
Košarkaši su ionako uvijek super-znojavi i smrdljvi na parketu i još vidjeti da zapuštaju ovakve nehigijenske bradurine - fuj.
ne znam koja je furka vise ovo da sportisti pustaju bradu... hokejasi, kosarkasti, pa sad i fudbaleri... hoce li mi to neko objasniti?! jel to moderno izgledati kao taliban?!
ovo nisu talibanske brade
jest. vidim da ne znas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čestitke Špancima.
viđaj im brada sve same vehabije,ove godine vehabije odnesoše pehar
hahaha jes mi drago šta su četnici izgubili
Zasluzeno, #srbija cao#croatia cao:)
U mene komšo čekao x Rome na klađi i digo dvije hiljke,olešio se u obližnjoj kafani, sjeo u Pasata, izletio na magistralu,plehno lika sa nekim bijesnim Audijem, ode vozačka, šteta ko zna kolika... nemere ga iščupati Wiliams i BH play zajedno.A ja umrijeh od smijeha,jer sam se uvijek koškao sa njim u vezi cuge,ja ne pijem, a on cuga i veli nije to ništa strašno.Pa eto kad nije, vidjećemo kako će komšo dvije godine rintati na leru,da se ispravi.
Bila bi bolja utakmica i mnogo neizvjesnija da je i litvanija imala jos jedan dan odmora, ali sve u svemu spanija zasluzeno osvaja