Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na zapadu zabranjeno misliti svojom glavom
postalo odmaloprije, tacnije od tzv. pandemije, vidjeli da mogu meda kod obicnog naroda da diriguju pa sad uzeli furseta, poceli prati mozgove maksimalno
@Cicibannn nisi svjestan u kakvom pravcu zapad ide, model im je kina,a to se moglo vidjet po tzv. pandemiji, a sto se tice tebe, bolje ti je da pocnes ucit sveti Kur'an dok ti nije prekasno, tacnije dok tvojoj dusi nije prekasno
U ovom ludom vremenu samo mudonje smiju iznijeti svoj stav. Svaka čast
Ovo nije normalno pa zajonisti će cijelome svijetu još malo da stave brnjice na usta.Pa da se i Isus javi opet bi ga kamenovali i razapeli.
Gdine Tomicu Svaka cast/ naklon do poda
Samo malo zdravog razuma, hrabrosti i humanosti! Pmetnom dosta, a Tomicu hvala u ime sve te djece!
Šutnja je zlato, pogotovo kad si javna osoba i pričaš gluposti
Ljudi, Hajmo na X i podrška Anti... Baš su ga napali neljudi... Ja malo prije posjetio i podržao ga...
Reci istinu makar bio sam.
ANTE TOMIĆ!
Ante bravo
Bravo jarane.
Ovi c!futi ko da imaju neku DNK vezu sa nasim cincarima. Da nije preko turske krvi?
Cinjenice jasno kazu da ova zemlja trenutno vrsi genocid. Svi dokazi su tu. Ono sto rade je gore nego sto su Srbi radili u Srebrenici.
Ovo je školski primjer gdje se s malo ljudskog prosuđivanja i nepokolebljivog stava uspijeva stati na stranu žrtve i ostati čistog obraza, usprkos mraku koji se nadvio nad ovom hudom ljudskom vrstom. Moj veliki naklon, gospodine Tomiću!
Biti javna licnost nosi veliku odgovornost. Jedna rijec javne licnosti moze biti jaca od bataljona vojske u ratu. Sta su rekli Brega i Cola i mnogi drugi kad smo mi bili u paklu?! Nista.
Sa takvim prijateljima kome trebaju neprijatelji. Hvala bogu za normalne ljude kao Ante Tomic.
Pravda za Palestinu