Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije zakucao preko njega nego pored njega,a ova kmica ispruzila ruku pored lopte 50cm. Zna se sta je kucanje preko covjeka bukvalno ides na njega face yo face I prekocis ko potok. Ovde se jasno vidi da je pored njega loptu zdrobio u kos
Hezonja, kao da je ime nekog bika...
Čovjek koji je iz NBA otišao u Evropu i njegovi Hrvati mu ništa ružno nisu rekli niti su ga ismijavali, dok sa druge strane Musini sunarodnici.... Žalosno namj je stanje nacije i mentaliteta, nažalost.
kralju ovaj zakucava preko najveceg igraca a nas Muske je u takvoj formi kad skoci ne moze mrezicu dohvatiti
Ovaj je centar i to se očekuje od njega, Hezonja je grijao klupu Nurkiću svojevremeno. Musa je krilo, šuter, a zna i zakucati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj potez se zove cetverokorak
Kakvi koraci dvokorak cist kao suza wtf u sta ti gledas
Da nisu slucajno koraci