Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Zmajevi, samo pametno i bez euforije......
Iz pepela si ustala davno, ime ti je već postalo slavno. Majko Bosno ti si domovina moja, znaj da te vole sva djeca tvoja. Prepreke si mnoge prošla, na svoje mjesto si konačno došla. Zato ponosno kažite zemljaci moji, da od majke Bosne nema niko bolji !
ima li neko link da mozemo i mi koji smo na poslu da gledamo. HAJMO RAJA L I N K
Momci idemo po medalju :)
NAPRIJED ZMAJEVI!!!!!!!!!!!!!!!
vidi ih rodila ih majka,sve jedan drugom do uha
Samo gazi.
Sretno Hrvatska,sretno Latvija!
pocinje dotezanje živaca!!!
Mene zanima, s kim bi ovi igrali da se Jugoslavija nije raspala ???
Danas pobjeda sto posto :)
Jao ovih novinara. Prvo pisu: "Prvi dvoboj sa Litvanijom izuzetno je važan.", zatim: "Utakmica protiv Latvije odredit će našu sudbinu u grupi." Pa bar bi mogli povesti racuna da su Latvija i Litvanija dvije razlicite drzave, ali izgleda svako danas moze biti novinar i pisati clanke. ALI, REPREZENTACIJI ZELIM SVE NAJBOLJE I SRETAN POCETAK PRVENSTVA!
a jesi čudan. pa novinar i čoban su ti jedina zanimanja koja možeš obavljati bez diplome. još sebi napraviš akreditaciju novinar-reporter-komentator i koji će ti qrac škola?!
za najljepsu a najnerazvijenau drzavu u evropi sam plasman na zavrsnicu ep je veliki uspjeh.... sretno zmajevi vi ste ponos Bosne..
Samo hrabro,hrabre sreća prati!
idemo momci predvodjeni Teletovicem pokazati svima snagu zmajeva i zagrijati atmosferu pred petak i Slovacku ! volim te Bosno