Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Ova zastava je čista kao behar za razliku Ustašhkih Šahovnica i NDH zastave pod kojom je ubijeno milion ljudi u Jasenovcu,Jadovnu,Staroj Gradišci,Pagu i čettnički orlovi pod kojima je stotine hiljada staraca,žena i djece pobijeni samo zato što nisu čettničkog soja su jedine zločinačke zastave sa ovih prostora
dok u međuvremenu kvislinzi iz sarajevske trojke bi ljiljane da brišu i izbacuju...po naredbi onih koji su ih nametnuli
Jedna i jedina zastava ❤️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️❤️
Predsjedništvo RBiH 4. maja usvojilo ponuđeno rješenje i zastava s ljiljanima na štitu na bijeloj podlozi je postala službena zastava države od 1992. do 1998. Sve to vrijeme stojala pred zgradom UN-a. Zastavu s ljiljanima je u Parizu nosio legendarni mostarski komandant 41. motorizovane Viteške brigade, Semir Drljević Lovac 9. maja 1995. na Dan pobjede nad fašizmom. BiH je prvi put na Eurosongu kao samostalna država nastupila 1993. godine u Irskoj sa zastavom sa ljiljanima.
tiše jarane, uskoro u Sarajevu nećeš smjeti na ulicu izaći sa ljiljanima ima uk i okerić da bije....
Mali Amerikanci. Dusa me boli ali je tako. Pogotovo ove najnovije generacije, jos koja slika za Instagram i to je to.
Jedina zastava koja je 92 okacena u New York ni šahovnica ni trobojka
Sest ljiljana zlatne boje simbol Bosne moje
on je imao podrsku samo bosnjaka i nikoga drugog
Što je više brane, sve draža i draža. Ljiljani zlatni!
Nebi bili oduševljeni da znaju šta je tzv arbih zvjerstva počinila noseći tu zastavu zajedno sa Mudžahedinima kojih je i danas puna BiH.
Zvanična zastava RS-a iz 90 tih se vijori po službenim zgradama. Pod tim zastavama se desila Tomašica,Srebrenica, Omarska,Manjaca, blokada Sarajeva. Isto tako u hrvatskim mjestima se vijori zastava HZHB koja je sudom u Hagu zabranjena! A vi ljiljane u svatovima branite i izazivate?!
Ima li nesica da digne tri prsta
Za posrbice sto lazu da su ljiljani simbol krscanstva sto naravno nisu, pogotovo sto je Lilium Bosniacum ili zlatbi bosanski ljiljan cvijet koji raste iskljucivo na visikim bosanskim planinama! Zlatni ljiljan je nas simbol, a Lilium Bosniacum ili zlatni ljiljan je bosanski planindki cvijet!
https://en.wikipedia.org/wiki/Lilium_bosniacum
The golden lily is a traditional symbol of the Bosniak people,[dubious – discuss] and was a heraldic national symbol of medieval Bosnia and a coat of arms of the Republic of Bosnia and Herzegovina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad vidis ove clanke na ovom portalu i vidis koliko je tu posranog gadnog smeca, jeben li vam mamu posranu, jeben vam jugoslaviju i srpski svet u drugom obliku, pose rem se vulinu u usta! Ljiljani do neba i nazad!
Amerikanci su jako poznati kao poznavatelji prilika u nas i u svijetu inače. Ove grbove sigurno smatraju nečim što potiče iz francuske, što je donekle istina, mada ti znakovi, ljiljani, predstavljaju križ. Tako da svi "patrijote" štovatelji sultana osvajača na grbu koji su ukrali i kojim se kite imaju ustvari šest križeva, raspela, krstova, kako želite.
Neki amerikanci znaju da je svita koja je djelovala pod ovom zastavom, potpomogla u napadu na Ameriku 11.09.2001. onoliko koliko je bilo u njenoj mogućnosti. Ubijanja djece staraca i pljačke, dovođenja svojih sunarodnjaka u opasnost 90 ih, suvišno je i spominjati.
Opet posrbljeni ortodoksbi Turci lazu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi klinci nemaju nista sa BIH osim porijekla..... tako da je njihov patriotizam cist.
Jadna dijaspora.Izgubljena između seljakluka i sredine i gdje živi.Sve se pomiješalo
Najljepša zastava na svijetu. Volim ljiljane!!!! ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Bosnia i Francuska jedine dvije države koje imaju bijelu zastavu.
Bosanski pravoslavci i katolici i ako ne svi su izdajnici Bosne. Prodali se susjedima za kiflu