Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nurkic:”Grobari su gospoda” Musa:”Ovdje u beogradu je uvijek prelijepo igrati” naivne bahlije
Ovo vam je otvoreni balkan kojem teze neki nasi izdajnici.
sad vjerovatno maksimalno uziva dok mu to pjevaju, bosnjaci su inace kratke pameti i još kraćeg pogleda u buducnost, genocid nam ne gine opet pored ovakvih komsija i nase mudrost
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Slika i prilika srbije😅 zatucani smradovi
Ovo vam je otvoreni balkan kojem teze neki nasi izdajnici.
20.000 crnoglavaca uzvikuje plavoputom "Turčine"! 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvi idioti
Nemojte zamjerati krv vri kod ovih koji viču jer 500 godina nije mali period , da su kojim slucajem Turci crnci vidio bi ti brale bil ti urlao Musa Turčine 😅🙄🙄
Sta ocekivati od cetnika!
Fuj kakvi primitivci
Da igra za cro ili srb i da se zove musa i u skenderiji bi isto odjekivalo... dje problem?? Jeste li bili kad na tekmi il bar gledali ??
Dzanan Musa moze biti sve, ai turcin nikako, onako plavokos i izrazito bijel, sto se ne moze reci za ove koji sa tolikim zarom skandiraju onu parolu. Nosioci anadolskog gena pate od velikog kompleksa, te bi na sve nacine da taj gen pripisu nekome drugom, a sebe da ubijede da su nosioci cistog srpskog gena. Cuj cisti srpski gen. Niko na svijetu nije otkrio srpski gen, a eto anadolci ga otkrise, pa sada lijece kompleks. Oni su u stanju da sebe ubijede u sve moguce i nemoguce.
Kad nas genocid nije opametio, nece ni ovo pogotovo. Mnogi ce ovo da vide, da mozda ispolje nezadovoljstvo i prokomentarisu, a vec sutra ce da bude kao da se nista nije desilo. I tako sve do sljedeceg genocida. Nikada se pameti dozvati i sa nasim vijekovnim krvolocima rascistiti jednom zauvijek.
Eto u Skenderiji se nešto drugo skandiralo Mulaomeroviću...
Momak plav visok, ovi niski garavi vicu turcine a vecina lici na prosjecnog turcina. Paradoks
chetalji i neznaju drugačije... dno su civilizacije
"Classy" Beograđani, kao i uvijek, Da se ministar vanjskih poslova BIH obavezno izvine jer ih je Musa isprovocirao.
A Musa hladne glave ubaci oba slobodna dok mu ovo skandiraju. M.u.d.a do poda !
Primitivci kojima sport predstavlja nacin izrazavanja politickih stavova
Raduju se bratu i oni su
Nek se zna ko je ko.