Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LeBron zvijer, ali ispod Jordana uvijek. Jordan tokom karijere je imao prosjek preko 30 poena po utakmici, finala 6 od 6, svaki put MVP finala. Prekidao NBA karijeru, išao igrati drugi sport pa se vratio i opet bio najbolji. Ovo sad mi je napucavanje lične statistike, a klub mu neće ući u play off.
On je poput Ronalda u fudbalu: obojica bili sjajni i uspješni a pred kraj karijere samo ganjaju statistike a timovi propadaju. Pratio sam kompletnu Jordanovu karijeru, redovno ustajao u 3 ujutru da gledam playoff i definitivno je Jordan Nr. 1 a LeBron, Kobe i ostali su iza njega.
Dijelim misljenje. Ipak, nije mala stvar biti najbolji strijelac svih vremena. Jordan je tu na petom mjestu, stim sto je on odigrao sest sezona manje od LeBrona i Karima. LeBron nikad ne bi mogao igrati na ovom nivou u Jordanovo vrijeme, dok bi Jordan prekucao igricu po ovim pravilima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Oborio individualni rekord, a klub mu ni blizu play offa.
I sta on ima s tim, jel on kriv za play off? Nema pored sebe Skoti Pipena kao MJ.
Svaka mu cast, nema se sta reci. Zasluzeno. Ali dzaba, meni se gadi njegov siledzijski stil igre. Uzivancija mi je gledati Kyrie-ja, Luku, Kawhi-ja...
Zaboravljate da je kosarka timski sport, nije on kriv sto ekipa nece u play off, MJ je imao fenomenalne saigrace i prejak tim, a Lebron je kompletniji igrac od njega, druga je stvar sto smo onda bili klinci i voljeli Jordana.
Fale mu 2 prstena jos da stigne pravog Kinga!
fali i "pravom" kingu jos 5 prstena da stigne boga NBA.
Fale mu 2 prstena jos da stigne pravog Kinga!
Stvarno nema igraca koji se hejtuje kao lebron, covjek je oborio najveci moguci rekord, i opet u komentarima ima vise hejta nego pozitive
Jedno je sigurno da je jedan od all time greatness, ali nikad ga ne mogu stavit kao best of all jer je switcho ekipe, pravio super teams da uzme rings, trebao je ostat u clevendu i napravit sve iz te ekipe. Mislim svako ima svoje misljenje, atm nabija statiskiku a ekipa mu izgubi i nece opet uci u playoff.
DA ALI AKO MOŽETE VRATITE ABDUL DŽABAROVIH 20 G. UNAZAD I SVE DVOJKE IZVAN REKETA UPIŠITE KAO TROJKE PA ĆETE VIDJETI DA JE MOŽDA KARIM S. DABAR ODVEĆ PREMAŠIO BROJKU OD 40 HILJADA.
Lebron Kurwa James jadan je ovaj covjek
..i upisati tih 40.000. Moze on to sve i ima sve sto treba.
A klub je izgubio hahah
citam ove komentare i frapiram od mainstream price 6-0 , 4-6. po vama, to sto je LeBron cavse sa westom, mo williamsom, palovicem, igrace za koje nikad niste culi i ne znate odveo u finale, izbacivsi ripa hamiltona, bracu wallace, billupsa, to je za vas lose? zato sto je uspio odvesti takvu ekipu u finale i takve ekipe dobiti i sad je kao vas argument ali negativan je u finalima. kakve ste vi neznalice ne vjerujem.
Ne znam zašto ali se uvjek osporavaju uspjesi aktuelnih sportista, jer sad je lakše u odnosu na prije, prije se igrala jaka odbrana a sada ne. Sve se mjenja, stilovi igre se mijenjaju, Nekada je ekipa imala jednog igrača koji je mogao postići 3 poena a sada to i centri rade. Hoću samo da kažem da je Lebron sportista i atleta broj 1, 20 sezona u NBA ligi i stoga zaslužena pozicija na 1 mjestu kada su u pitanju ukupni poeni.
LEGENDA
LeBronu je vidno stalo samo do nabijanja statistike. Gledao sam cijeli meč. Anthony Davis gotovo da nije ni igro a lik je do ovog meča bio u velikoj formi i mogao je pomoći Lejkersima da se domogne bar Play Ina. 90% akcija je išlo preko Jamesa, slabo je dodavao, pucao kad god je bio u prilici. Dobro shvatam, ima 38 godina, ali zar treba odmarati Davisa kad je potrebno da igra ili da Jamesa odmah staviš na klupu kad obori taj rekord?
James nije ni ušao u igru do 3-4 minute prije kraja utakmice, a tad ih je Oklahoma već razbila, znalo se da je kraj. Gledam ga poslije treće četvrtine, obukao se i sjeo na klupu kao da ne planira više da igra. Vidilo se da mu nije stalo do pobjede njegovog tima no ipak svaka čast na obaranju rekorda. Bilo je to teško, siguran sam u to.
Pa normalno da je bitna statistika kad si već došao do tog broja.
James obori rekord, zaustavlja se utakmica, cirkus na terenu. Messi, Ronaldo obore sedmicno jedan rekord, utakmica se nastavlja kao da nista nije bilo.