Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što nam pišete o ovom mladiću? Po čemu je ovo bitna informacija?
Mi Hrvati u BiH u skoli ucimo po hrvatskom planu i programu, imamo iste knjige kao hrvati u Splitu, Opatiji,Pozegi. Me razumijem zasto se onda cudite jer se osjecamo hrvatima i biramo hrvatski dres prije BIH.
Bravo. Sada podržite bošnjake u RS-u da uče po bosanskom planu i programu. To je fer play igra.
Bosnjak katolicke vjeroispovijesti kog su prevarili da je Hrvat. // Kosarkas!? Podsjeca lakocom na jednog od najboljih ikada, na Tonija Kukoca.
Dečko ima odlične predispozicije a hoće li uspjeti e to se pitaju i mnogi drugi faktori, prije svega stabilna glava a mora biti i dobra doza sreće, sretno mu, a za koga igra, to je njegova stvar, samo njegova.
Dečko je fantastičan potencijal. Nazire se vrhunska karijera, osobito jer je došao kod trenera Caliparija na Kentucky. A ovo oko reprezentacije - pa zar Pjanić nije rođen negdje drugo? Zar Kolašinac nije rođen u Karlsruheu (DE)? Zar Hajrović nije rođen u Bruggu (SUI)? Zar Hadžiahmetović nije rođen u Nexoeu (DAN)? Kako to da nitko ne psuje ovim nabrojanim Švabama, Švicarci a i Dancima koji igraju za BiH?!
Da ali su bar korijeni tih igrača Iz BiH, roditelji su im u 90% Bosanci, a Zvonimir i njegovi roditelji nisu Hrvatsku pomirisali, rodjeni u Nova Bila, i tamo su jos od kad im se pradjed doselio za vrijeme Osmanskog carstva
Boli nas quratz za dragulja koji je odlučio igrati za Hrvatsku...
A HVO je oslobodilačka vojska osuđena za UZP. Naš Tvrtko vas je sve osvojio do Zadra, a onda su vam vaša braća Turci dali državu, sastavise 5 pokrajina u Državu.
@delminium dečko apsolutno ima pravo izabrati za kog će igrati ali mene apsolutno libo racku za njega ako je izabrao Hrvatsku..kontaš..?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bitan mi je kao semafori u GTA
i sto nam sada pisete o ovom Bosanskom isprdku,kada je odlucio igrati za drugu repku?!
Šta nam Alija uradi, unazadio nas 300 godina, Bosanci nam igraju za druge države.
Bosnjaci za Tursku, Srbi za Srbiju, Hrvati za Hrvatsku... Neka idu, bolje je tako. Za Bosnu i Hercegovinu ce igrati Bosanci,Hercegovci,Romi, Jevreji.. Oni koji to zele... Bosnjake,Hrvate i Srbe otjerati iz Bosne, a Bosnu ostaviti Bosancima...