Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da mogu Srbi i Hrvati biti braća. Zajedno sa Bošnjacima! Bratstvo i jedinstvo!…ali samo u kriminalu
"Poznat je po svojim pročetničkim stavovima , a danas se u rodnom selu uspješno bavi poljoprivrednim djelatnostima." Mislim, sve ok.
Bez obzira što je čovjek pročetnički orijentisan, moram reći da je bio korektan i rekao istinu. Nikad Srbi i Hrvati nisu bili braća, i nikad to neće biti. Ali ne treba na to gledati kao tragediju. Braća neće nikad biti ni Nijemci i Židovi, pa šta!?
Covjek je u pravu...ove lazi ivkovica su samo paravan za njega kao srbina.. u dinamu igrao i davao autograme cirilicom...on kao hrvat. .jes podmukao covjek a pravi ce....ik iz mirkovaca...selo u kojem ne zivi niti jedan hrvat...mi bi svi za srbe bili braca ako skidamo gace kad srbin kaze
Znam jednog Hrvata iz Mostara koji se takođe potpisuje ćirilicom i skida gaće kada mu brat iz Laktaša zatraži...
A Covic???? Nema veceg toplog brata od Covketa.
Haha..kako stalno neko pise protiv covica...ono covic ima kucu,ima potok i tako to...a da nema rekli bi kokuz...
Seljačina četnička, štaš...
Tutkumtkamon
Ljakse ostaje ljakse
Svi smo mi braća...ali ona loša braća ,što mrze jedni druge..bez razloga..prosto smo ludi
Kako bolan bez razloga, znas li ti sta su nam radili i jedni i drugi? Dodji tobe
onaj ko je moj rod ubacio u rasne zakone i klao ga sistematski 4g meni ne moze biti brat.sve je u pravu milacic.
Kaze lik koji je bio drugi na draftu ( prvi je bio LeBron ) . I onda svojim ponasanjem obrukao prvo svoju drzavu Srbiju pa sam sebe !! Totalno nebitan lik .
Treba pokrenuti PETICIJU da se ova rubrika SPORT preimenuje u rubrika HLJEBA i IGARA! Ipak vecinu Nas ne zanima nista drugo u zivotu. Sto jest' jest', MALO sam pretjero, zanimalo nas je da su BAKE i DEKE zasticene tako sto cemo Mi primiti neispitane PELCOVE i hvala NADRI DR BILL GATESU, cak i na more idemo ove godine!
Mi možemo bit samo budale ! Pazi ima vise Istanbul stanovnika nego sva tri naroda zajedno ! U čemu smo uspješni ?!? Kriminal, korupcija ili možda mržnja jednih prema drugima ! Da smo pametni onda bi još krajem 80 tih uhvatili se posla a ne nacionalizma ! Bas razmišljam da je prosječna plaća 2000 Eura , da li bi gledali gdje ćemo ljetovati i šta kupiti ili slušali ove pokvarenjake od političara ! Pozz iz Hr
Kakav filozof u pm
Sada se bavi poljoprivredom. Pa i nisi za nešto bolje.
Ovaj nit je bio kada igračina nit čovjek!Običan drogeraš koji je svoju karikeru završio u kafani...Ne bitan lik ..
demantovase njega Dodik i Covic
Koliko samo masnih vlaha na portalu jbt ne vjerujem...barem da dupence operete pa da komentarisete???
Poghlup si i nisi shvatio poentu komentara...al hajd sta ocekivati od masnih i ulojenih...