Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa koliko.prozivaju konakovica jbt on je najmanji dug imao od ovih sa spiska xD glwdaj bukve strucnjaka xD
debilcino ko je to konakovic neki faktor satro u Sarajevu da on vodi kk bejha pokenjam mu se usta balijska
To sam i ja na prvu vidio. I kontam se, je.ote, nije on toliko ni kriv. Al' sad opet gledam ovo, kako da poslije njegovog odlaska, za samo jednu godinu, klub ovoliko ode u minus? Jel on to ponio za sobom sve? Nejasno mie.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Konaković je najbolje radio. Kad je otišao, ostavio je klub u ABA ligi, vrhunski tim, sponzore, punu dvoranu...Admir Bukva je to majstorski sjebao i nabio milione duga.
yebo te konaković a i ti njega. mora da si iz rogatice pa ga braniš
@BaltazarKhan5 covjek radi svoj posao skroz korektno, ti da si neko bitan ne bi se skrivao iza nekog random imena
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je odveo KK Bosnu u propast Ko je Konaković
Ma Konakovic je ubjedljivo najsposobniji mafijas, od kosarkasa do direktora sportskog kolektiva iy kojeg je stotine hiljada izvukao pa do premijera koji vedri i oblaci Sarajevom ! Alal mu vera na sposobnoscu svidjalo se to nama ili ne :)
sve poznata imena većinom iz politike, neka i treba tako kad je narod glup
Zašto upravni odbor , direktor i ostali ne budu skinuti sa funkcije čim u jednoj godini naprave bilo kakav minus ako je u pitanju samo 10 KM ? Zašto?
zato što se nekad minus u jednoj godini isplati u drugoj, a nekad plus u jednoj godini može značiti samo kratkoročno pozitivnu stvar, a dugoročno katastrofalnu, itd.
KK Bosna je počela da propada kada su Horde Zla sebe pripisale kao navijačku skupinu KK Bosna. Onda kada su počeli na utakmicama da mašu zastavama HZ tog trenutka je krenuo propast Bosne.
Koliko firmi i društava prave lažirane bilanse bog sami zna ! Svi su oni isti .
Taj vam bajni premijer jel,zavrsio fakultet za samo 3 mjeseca,popularan i svojim dijelom unistio kk bosna.Jos cujem kako ima kuci na poljinama...interesantna vijest.Ima li i ko u bosni na nekoj funkciji a da nije dubioznim putevima steko neku imovinu???
E sad hapsi sve redom,Konakovic da objasni gdje su pare,mozda je nesto i radio dok je bio u Bosni ,al gdje nestadose pare kad je otisao,jer poslije njega dug milionski.Al da se nelazemo Znamo svi gdje su Bosnine pare ,na racunima SDA i njihovih poslusnika.
imamovica ima svugdje ,bukva zenica namah,markovic takodze a dino za kafe nista krupno pustite covjeka nelomite mu krila taman ga poslo u zivotu
nedamo bosnu ovih jedanest za vratove i nek vrate dugove
konakovic je uzimao pare sa srbijanskim menadjerom na dovodjenju stranih igraca,to nije nigdje zabiljezeno,najvise stranih igraca je dovedeno za vrijeme konakovica,pojedini se nisu zadrzali ni mjesec dana,ova statistika nije tacna
pogledaj ti samo tih poznatih sarajevskih prezimena
begovska
Konakovic od Rogatice Bukva srednja Bosna i tako to. Ti trazi ostale.
Nije ovo ništa čudno, današnji klero-fašisti, kriminalci, politikanti i tajkuni su u stanju da ugase sve, samo da oni imaju koristi. Je li Sarajevo gdje je nekad bilo, nažalost NE!
Hajde sto Bukvica maznu milione u mandatu,ali sto maznu zenu Bajraktarevicu..a sve satro dobrica.Moj brate...
Svi koji se niste pretplatili, sada je vrijeme da to učinite. Svakodnevno novi stripovi: Alan Ford, Zagor... uskoro Tex Viller, Komadant Mark, Kapetan Miki, Dylan Dog, Blek Stena, itd... Primamo Vaše prijedloge! 8-| youtube.com/videostripovi fb.com/videostripovi Subscribe!