Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra mu mama! :)))
koji vam je racku, bem vam darvina
AAAAAAAAJJ AAAAAAAAAAAAAJ ZABOLILA ME GLAVA AAAAAAAJ O MOJ NEBOZE .... PAPAK PRVO J.E.B. O ti vuk mamu seljacku neobrazovanu ... charles darwin ili ako vec onda carls darvin ali nikako cars ... a druga stvar upali veceras u 2 ujutru OBN pogledaj NBA i onda mi ujutru javi je li mali zaigrao slucajno za orlando ili lakerse ... i reci mi jos kako nisi svjestan koliko si opsjednut tim tema, javljas se na svaku temu i svaku temu povezes sa svojim lokalnim idiotarijama i nacionalizmom ... i antiateizmom ... da nisi mozda u pubertetu? ako nisi onda mi te stvarno zao jer def nemas zivot nikakav mozda bi dobro bilo da sebe dignes u zrak u centru grada kako bi te konacno neko primjetio ... BIJEDO BIJEDO FUJ FUJ TOLIKI SVIJET TOLIKO RADOSTI , A TI SVOJ ZIVOT PROVODIS TRAZECI SATISFAKCIJU U PROGANJANJU LJUDI I MISLI ... FUJ SI SHVATI JEDNOSTAVNO SI FUJ I BIJEDAN , MJENJAJ SE
JOJ AKADEMIK KAKO SI GLUUUUUP!!!
JOŠ JEDAN SNAŽAN UDARAC NAKARADNOJ TAKOZVANOJ \"TEORIJI EVOLUCIJE\" LUZERA ČARSA DARVINA. NAIME, LUZER DARVIN JE CIJELU SVOJU BEDASTU \"TEORIJU\" BAZIRAO NA \"NEDOSTIŽNIM PREDNOSTIMA JAČIH NASPRAM SLABIJIH\". OVAJ MAJSTOR KOŠARKE SVOJIM MAJSTORIJAMA OBARA TAKOZVANU I NEISTINITU \"TEORIJU EVOLUCIJE\"!!! BRAVO MAJSTORE I SVAKO DOBRO!!!
svaka cast momku...sve je moguce..=)))
svaka mu cast