Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ljudi moji dragi,ako ćemo objektivno,pa zar smo i zaslužili drugi krug!?Pa vidi se da smo ekipa bez glave i repa.Vidite da gube sve po 30 razlike......ono su amateri. A pobjeda protiv Izraela je bila sreća,slučajnost,momenat inspiracije i još ponešto.Nemojmo se zavaravati
kikser nemoj tako, hajmo biti pozitivni !
@kikser; kikiiiii kmeknem ti ga majci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne moze Izraelski selektor da vjeruje da je izgubio od nasih distroficara
IAlvin, zasto na spomen Israel, pomislis da te nema??? Zbog cega, bas me zanima? Necu ulaziti u politicke razmjericr i slicno, ali bas ta rijec na semitskim jezicima Yisrail (Israel) koju Allah dz.s dade nadimak poslaniku ili ti proroku Jakubu. Prema tome, dobro odvagaj i procijeni smjelost za takvo sta napisati!
Ostavili smo mi sami sebe bes sansi za 2 krug.I dobro je da je tako,da se ne blamiramo dalje. Kad vidim telecu kriminalnu glavu kriminalnog AMira Zukica,i ostale kriminalce iz SDA,koje niko ne spominje,i niko ne trazi njihovo hapsenje,onda skontam da ovaj licemjerni narod nije ni zasluzio da ima drzavu,kao sto je zapravo ni nema,i da imaju jake sportske selekcije.
Realno, otišli smo sa ubjedljivo najgorom ekipom i najboljim selektorom ikada! Hvala svima koji su se odazvali i kako -tako, na svoj način se borili. Koga je Ivanović mogao zvati, a nije? Nema ga ni na mapi. Za nadati se da će neki novi klinci Sulejmanović, Buza, Atić, a poslije Sikiraš i Musa osvjetlati obraz države i postići ono što očekujemo. Nije to tako daleko...
kad je doček?
zavukli vam ga jevreji do jaja :)
Xaxaxxaxaxaxaaa Ti si naša Se ve rina, si saj bosno le a leeeee!!!! Emir Hadzihafizbegovic UBICA!
Xaxaxxaxaxaxaaa Ti si naša Se ve rina, si saj bosno le a leeeee!!!! Emir Hadzihafizbegovic UBICA!
Jebiga, vecina Srba tu ne igraju vise za BiH...
ta ćeš da smo nekim čudom prošli išli bi na italiju koja će sutra pobjedit srbiju a kasnije i osvojit xd forza italia
imaju manje vremena za odmor al opet italija je najjača reprezentacija na prvenstvu, vrati se sutra posle meča, italija ide do kraja :)
ako se kladite odeš fino i metneš da danilo ide preko 16+ poklanjaju pare u kladionicma
Dezinformacija. Nije Israel (Na ciji spomen pozelim da me nema) ostavio BiH reprezentaciju bez teoretske sanse, nego je BiH reprezentacija to uradila sama.
Edin Bavcic, Minja Milosevic, Dalibor Persic, Drasko Albijanic, Muhamed Pasalic, HVALA I DOVIDJENJA, NE VRACAJTE SE. Miralem Halilovic i Nemanja Mitrovic koji su igrali kvalifikacije su misteriozno nestali sa spiska i niko ne pita gdje su oni.
NEMOJ SAMO BAVCIC DASE SIKIRA STVARNO JE TO RUGLO OD KOSARKASA
Mi trenutno ne možemo bolje i tu činjenicu treba jednostavno prihvatiti i raditi na poboljšanjima.
ahahahaha vidi samo komentara ovih nomada bez drzave, žohara za koje ni nauka nije nasla neku svrhu postojanja. lijepo vas je pratit kako pjenite na bosanskim portalima jer vas na susjednim ne vole vidjeti ni kad komentarišete. ne odmicu od nasih portala po cijeli dan :))))) dobri dobri
uvijek smo bili orginalni u sportu,jedne godine nam čorbu zaprži Portugal, druge Francuska,evo sad bi mogaoIzrael i to u dva elitna sportska natjecanja,izuzev ako ne zaćeramo sami sebi, a haman da hoćemo počeli smo kad vodimo proti najslabije ekipe na svijetu 3:0 dobijati crvene kartone.