Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi englezi znaju samo za kriket i ragbi
hahaha pa britanci pobijedili zadnju cetvrtinu 11 razlike! hahahahaha koji luzeri ovi kroati.
Kakvu si ocenu imao iz Matematike?
ajmo federacijo i republiko srpska! bih se vraca na minus 6 jos 3 minuta!
a bosna ide prva cetvrtina sve super, druga cetvrtina sve super , ja hodam ulicom masem kesom govorim svim ljudima alo ba, gubimo drugo poluvreme, niko mi ne vjeruje ba, to samo ono hop aaaa pukla igra na po puta. raspad sistema.
joj s kim ovi igraju
Ove je BiH dobivala po 30 razlike
Hrvatska je jaka iako je mnogi ne shvataju kao ozbiljne favorite, bila je u egalu sa Grckom u samom kraju... pomrsit ce mnogima konce.
bila u egalu a gubili citavu utakmicu. tukli amatere a na poluvremenu bio egal. ove britance belgija neki dan tukla 30 razlike.