Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao sto sam nedavno napisao,Clevalend ce pobijediti Boston a onda ce njih Golden state ili Houston rasturiti,jer sve sto vrijedi izuzev Le brona igra na zapadu
cleveland in 7
Natezanje Lafo LeBROWNIA jopeee hin je odveo u poraz! Dok se timski rad isplatio GSu
GSW ko Real
glavnu ulogu u cijeloj ovoj priči imao je, za mnoge najbolji nogometaš svijeta, Lionel Messi, koji je u razgovoru za TyC Sport izjavio:   “Kao Unicefov ambasador, ne mogu igrati nogomet protiv ljudi koji ubijaju nedužnu palestinsku djecu. Zbog toga smo morali otkazati utakmicu jer smo mi ipak ljudi, prije nogometaša“.
volio bih da vidim izvor ovog citata.... nema ko ga nije prenio, shareaju ga lajkaju.... cime stvaraju sumnju da je uopsre izreceno.
Kakav ba Messi tipicni podrzavatelj Izraela koji nikada nije osudio njihova djela i onda da on ovo izjavi nema sanse...
Metla??