Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nba utakmica. Svaka cast i njima. Nevjerovatni sutevi i jednih i drugih !
strasna utakmica je bila, pogotovo sto kazes sutevi, skoro pa nemoguci su ulazili
Gledao sam utakmicu na jutjubu i ovom prilikom želim svima koji su pljuvali ovu djecu na -20 putem tamošnjeg chata poručim da se napuše očerešene kurchine izraelske. Onima koji pljuju Njegoša također iste želje i pozdravi. Djeca očito imaju podršku javnosti samo kada pobjeđuju i kada su zdrava. Čim to nije slučaj počinju špekulacije i najodvratniji oblik maltretiranja djece koja najvjerovatnije čitaju sve ovo (internet generacija) i to utiče na sve sfere njihovog razvoja.
treba ograničit internet na neke spartanske stvari (guglanje za školu i to) za sve ispod 18 godina.. i ja sam "pratio" taj chat, da se čovjeku život zgadi kakvih sve bljuvotina..
igraju momci k'o veliki
Onima koji pljuju lo Njegosu Sikirasu nudim da mi popuse. Ima vas vise pa se javite da vam napravim raspored, da se ne guzvate.
Prije nego ti pocnui pusiti neka zube operu, bagra je to jarane, bagra smrdovska.
dobra tekma izrael pade vikend super poceo bravo zmajevi
TO ZMAJEVIIIIII GAZI SVEEEEE
bravo momci ;)
Ako ne poprave skok nema sanse protiv Litvanije i Latvije, koje u igri koriste igrace 208cm pa navise, a uz to igraju u Barceloni, ili Valenciji. Svaka cast na povratku i borbenosti, al 32 izbubljene lopte je previse cak i za ovaj uzrast. Naravno, novinari Klixa ionako ne znaju analizirati nista realno. Previse nam fali smirenosti, znamo tesko je mladi su al treba reci Musa 10 izg lopti, imali smo srece sto Izrael nije imao nista osim suta za tri poena, i skoka u napadu. Idemo samo borbeno
kod ove ekipe postoji vec sirina nego ranije , prije musa i campara mu se pridoda ili ne pridoda. onog celu treba izbaciti ne znam mu ime.
Izrael? Mislite okupirana palestinska teritorija
bravooooo
Aferim, bar neka nešto ima pozitivno
Ima li iko pismen ovde? Pa ni "novinar" ne poznaje osnovna pravila. Al' dobro, bitno je navijati i mrziti. Ionako ćete svi u državne firme.
Pobjeda je bitna i najbitnija ali previse blijedo izdanje i pofino rastiman orkestar.Daj boze ovako da odemo puno daleko.
bravo al na guzove lik baca nas dva slobodna 5 sekundi pred kraj fula obadva i da je usla trojka izraela bilo bi selam alejk....sretno u nastavku
Prvo slobodno je promašio, drugo je po Panđinom nalogu namjerno promašio, da se potroši vrjeme. Bacanja se izvode 2,5 sekunde prije kraja. Poslje slobodnog bacanja lopta u autu i ostaje manje od sekunde. Trojka koju pucaju Izraelci je samo očajnički pokušaj, ništa više. Izraelci su produžetak izborili sa trojkom u zadnjoj sekundi regularnog toka.
GAZI MIŠEVE ĆIFUTSKE :D