Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Litvanija je košarkaška velesila,pa i ako izgubite,nije belaj,samo se borite,baš kao što je i Slovačka fudbalska velesila,jel tako Amrino mezimče i ostali manekeni? Jbo li vas Gucci torbice i ostale pederske markice,kojima se kitite...
To Amrino mezimče je bilo najbolji strijelac Bundeslige. Isto to Amrino mezimče je već dvije godine najbolji strijelac City-a uzimajući u obzir minutažu. To Amrino mezimče iz utakmice u utakmicu oduševljava nas i donosi nam koliko toliko sreće u ovoj nesretnoj državi (naravno uz sve ostale igrače). To Amrino mezimče pomaže pri liječenju naših ljudi i djece. To Amrino mezimče kad daje golove Grcima "najbolje je na svijetu", a kad izgubimo i naravno ne njegovom krivicom onda je maneken? Jest, maneken je, za takve ljubomorne poput tebe. Gonite se svi što napadate Džeku, Vedu i ostale "donatore sreće" u našu državu. MRŠ.
Thai, glup si ko kitica
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Acini Zmajevi, igrajte hrabro, idemo po pobjedu!" ne idemo do pobjede, nego idemo po pobjedu! P.S. Zmajevi sretno! Sjetite se Crne Gore i Makedonije, još dodajte malu dozu bosanskog inata!
hajd turcine idi se turci negdje drugo
Ne znam samo kako mogu onda reci da su Latvija i Litvanija osigurale prolaz dalje, kada ipak sve zavisi od kos razlike koja jos nije konacna? Teoretski, ako dobijemo sa 12 koseva razlike Litva ispada, a sa 13 Latvija ispada, pa kako su onda one sigurne dalje, ako se gleda kos razlika, a ne medjusobni odnos? Znam da je gotovo nemoguce ocekivati +12 protiv Litve, ali teoretski jos niko nije osigurao prolaz, mada Srbija ima najvece sanse, jer Crna Gora nema ni teoretske sanse.
Moramo veceras preko 11 razlike dobiti litvaniju posto smo izgubili od ove sretne latvije 11 razlike
JbG ispadamo i ako pobjedimo litvaniju
Da li mi neko moze objasniti kako je to Litvanija prosla? ..imaju 7 bodova i ako izgube imat ce 8, i mi cemo imati osam i Srbi ako izgube i Latvija, kako vidim oderat ce Makedonce. Da li se gleda kos razlika ili medjusobni duel? ..
samo da macedonia pobjedi .ako pobjedi latvija onda mi moramo dobiti litvu sa 10 i vise razlike .to nema sanse.
Bice zestoko....mada nije Litvanija pokazala nista posebno...
Edin Merlin nabijem i tebe i te svinje iz reprezentacije.Naprijed Litvanija,razvali bagru!
Ejj moj CETNIK, otvorio ti CROATICO, a iza NIKA se KRIJE CETNIK, Provaljen si !!!
acini zmajevi???bosanski zmajevi ,ni acini ni kuntini ni pantini!
Ima li gdje snimak utakmice da se pogleda.Neki link ili nesto. Ako mozete pomoc hvala.
Vrli sportski novinaru, pa mog'o si objasnit' raji u kojem slučaju prolazimo dale, a u kojem ne itd. za ljude koji nisu upućeni, jeb'em ti miša!
Igrajmo hrabro i ostavimo srce na teren i pobjeda ce doci!
Sretnooooooooooooooooo zmajeviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii igrajte kao protiv Makedonije i vasa je pobjeda!!! Voli vas Bosnaaa ! :D
Ako ih je Srbija mogla dobiti, mozemo i mi!
Zacki federe na noge danas i ozezi
Kad vidi kakav kvalitet imamo, nebi bilo baš čudo da postanemo šampion europe. A što se tiče kvalifikacija za Brazil ne očekujem ništa drugo nego plasman.