Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Edine,meni si ubjedljivo najjaci komentator kosarkaski na Balkanu,veliki poznavalac ove igre,bit ce uzitak gledati repku s tvojim komentarima.
veliki poznavalac ove igre velis ?
Da velim sta ti nije jasno??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbolji kosarkaski komentator na ovim prostorima, mozda i sire.
...u europi,svijetu,a i šire...
kurije-.-okice: tata, tata imao sam svoje prvo seksualno sikustvo.... Tata: super sine, sjedi ispricaj mi. kurije-.-okice: ne mogu tata sjesti, boli me guzica.... Umoran nikakav dodjem kuci, kad moj mali sin "kurije-.-okice" u suknjici, onako ljut zagalamim: SINEEEEE PA TI SI PEDER!!! A on onako svojim tihim glasicem: nisam tata, ja sam princeza... :((((((((((
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
džaba je komentarisat treba samo sjest i plakat hahahaha
http://www.ADmimsy.com?R=Leader ADmimsy je stranica koja služi za internet zaradu. Poenta svega jeste biti uporan, te svakodnevno izdvojiti 3-4 minute za gledanje reklama za što ćete dobiti odgovarajući novac. Pored rekalama, postoji još načina za dobivanje novca - odrađivanje raznih poslova (najčešće registracije na neke stranice, download, instalacije i sl.), te zvanjem svojih prijatelja na ovu stranicu. Jako je jednostavno, samo su potrebni dobri nervi i sve će doći na svoje. Može se sasvim solidno zaraditi ako posjedujete već navedene osobine - upornost i strpljivost. Na samoj stranici postoji niz dokaza o isplati, tako da nije riječ o prevaranstkoj stranici. Isplata se može vršiti tek kada prikupite 15 dolara i to preko - Paypal & Payza. Sve što je potrebno jeste ući na slijedeći link: http://www.ADmimsy.com?R=Leader Nakon čega ćete se registrovati. Registracija je sasvim lagana i potrebno je par sekundi za to. Poslije toga možete početi zarađivati.
NE, NE. Edine. Kaže se, a vjerovatno je to naredno na klixu. PLATIO BIH DA PRENOSIM UTAKMICE REPREZENTACIJE. To će biti današnji naslov na klixu. Logičan slijed. Na stranu sve, Avdić je fenomenalan komentator i poznavalac, respekt...
ne bih tebe slusao za pare...dzaba ti...
Ma ja sada bi svi prenosili utakmice Repke..uz dužno poštovanje Edinu jer stvarno radi se o komentatoru koji svoj posao radi na vruhnski naci zaista , i veliki je expert za NBA..Mene samo interesuje gdje su svi ti komentatori kada repki nije išlo ??? za mene Jedan Jedini Sabahudin Topalbecirevic , a tu je i nas luckasti Marjan Mijajlović koji svojim komentarima unese tolike emocije kada prenosi kao da on igra u tom trenutku !
najjaci si kraljuu, nisi ko oni na OBN kad NBA komentarisu ahahhaha
Sta ovo govno hoce, a?! Da besplatno komentira svoju tursku reprezentaviju?! Slobodno moze, ali onda to tursko govno i treba da je nazove onime sto zaista jeste: REPREZENTACIJA KOJA PREDSTAVLJA SAMO ZIVALJ IZ TURKSE ZEMLJE BOSNE, I NIKOGA VISE U OVOJ SUGAVOJ KOLONIJALNOJ TVOREVINI BIH, ONA NE PREDSTAVLJA NITI NAS HERCEGOVCE NITI SRBE REPUBLIKANCE IZ RS! Vi tu reprezentaciju sami placajte, djubradi parazitska!
lordDathedr je PRESKOCIO TERAPIJU i nemojte decku zamijerati ;)) on ce od sada REDOVNO piti sve lijekove koje je cika PSIHIC propisao i sve ce biti u dure ;))
Blago se tebi moj pajdo. A ako ti se toliko bas gadi i ne svidja ova nasa Bosna i Hercegovina imas brate mogucnost da odes gdje god hoces,niko ti ne brani. Sjednes u avion,autobus,auto,pasos u dzep i razgulis pa ces vidjeti kako ce te negdje drugo prihvatiti. Zato se pokrij tim svojim klempavim usima i suti jer da ti je igdje bolje davno bi ti otisao. A to sto ti mislis da je ovo Turska reprezentacija grdno se varas prijatelju moj. Ili neces da znas ili neznas,sto je vrlo vjerovatno ni ko igra za ovu reprezentaciju BOSNE I HERCEGOVINE pa zato lupetas ovdje ko maksim po diviziji bezveze. A sad lagano razguli i razmisli ponovo gdje bi ti to bilo bolje da odes odavde,ali zapamti samo gdje god da odes ostat ces BOSANAC ma kakose zvao i ma koje vjere bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
On je najbolje što je OBN ikada imao... Uključivši zgradu i ostalu infrastrukturu.
Bice kao da gledamo MBA ligu... Najbolji komentator kosarkaskih utakmica...
extreman si!!!
Po meni najjaci sportski komentator u regionu kad je kosarka u pitanju, a buduci da nece moci sam sve tekme prenosit nadam se da priliku dobit i najbolji bh komentator kosarke, a to je Vladislav Majer, nazalost od javnog emitera ne mozemo ocekivat dva ili tri komentatora u studiju u prenosu jedne tekme kao sto je bilo na OBN-u, nisu oni jos tome dorasli, ali eto svakom po jedna tekma i svi sretni
nista bez sabahudina vugdalica i njegovih bisera...gigant od komentatora...ola la kolega hadzicu...ola la...
nista bez sabahudina vugdalica i njegovih bisera...gigant od komentatora...ola la kolega hadzicu...ola la...
Broj Jedan košarke u nas :)
njega i Adisa sam strasno zagotivio dok su vodili NBA ligu prije sest godina
Čim Adis može onog Vugdalića preživjet svaku utakmicu, ne može normalan bit :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Spaho je legenda.bNama ne treba drugi.
Spaho ne prenosi kosarkaske prenose
pa vidis sta pise u naslovu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)