Sta ovo govno hoce, a?! Da besplatno komentira svoju tursku reprezentaviju?! Slobodno moze, ali onda to tursko govno i treba da je nazove onime sto zaista jeste: REPREZENTACIJA KOJA PREDSTAVLJA SAMO ZIVALJ IZ TURKSE ZEMLJE BOSNE, I NIKOGA VISE U OVOJ SUGAVOJ KOLONIJALNOJ TVOREVINI BIH, ONA NE PREDSTAVLJA NITI NAS HERCEGOVCE NITI SRBE REPUBLIKANCE IZ RS! Vi tu reprezentaciju sami placajte, djubradi parazitska!
lordDathedr je PRESKOCIO TERAPIJU i nemojte decku zamijerati ;)) on ce od sada REDOVNO piti sve lijekove koje je cika PSIHIC propisao i sve ce biti u dure ;))
Blago se tebi moj pajdo. A ako ti se toliko bas gadi i ne svidja ova nasa Bosna i Hercegovina imas brate mogucnost da odes gdje god hoces,niko ti ne brani. Sjednes u avion,autobus,auto,pasos u dzep i razgulis pa ces vidjeti kako ce te negdje drugo prihvatiti. Zato se pokrij tim svojim klempavim usima i suti jer da ti je igdje bolje davno bi ti otisao. A to sto ti mislis da je ovo Turska reprezentacija grdno se varas prijatelju moj. Ili neces da znas ili neznas,sto je vrlo vjerovatno ni ko igra za ovu reprezentaciju BOSNE I HERCEGOVINE pa zato lupetas ovdje ko maksim po diviziji bezveze. A sad lagano razguli i razmisli ponovo gdje bi ti to bilo bolje da odes odavde,ali zapamti samo gdje god da odes ostat ces BOSANAC ma kakose zvao i ma koje vjere bio.
Prikaži sve komentare (43)