Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupe su ove medalje igracima koji nisu ni na klupama bili, mogu je i meni dati komotno, ja i Musa isti ucinak.
bosnjo: " ALi On iMa MiLijOne"
utakmica je 5% koliko igraci provedu skupa na treninzima, karantenu i sl.
Musa je, što bi Amerikanci rekli, "delusional." Dobar je igrač, ali strašno sam razočaran u njega. Pratio sam ga i vidim odvažnost u njegovoj igri, što je dobro, bitno je uzimati loptu u ruke i pokušavati da uradiš nešto, ali skoro nikakve pomake nisam vidio na njegovim manama. Samo da je popravio neke stvari u svojoj igri i dalje bi bio u Americi.
Sljedeće godine godine, eto ga u Spars
Dobar i realan tekst koji je mogao biti još bliži istini, a to je da je Musin nivo ABA liga, što je njegovom egu ispod časti i ponosa. Pa neka ga onda neka mlatara peškirima. Dobro ga je Ataman prizemljio, a ni Efesa ne bi vidio da mu Miško nije sredio transfer.
Problem i jest sto mu ne daju minutazu. To sigurno nije dogovorio. Mnogo je dobrih igraca i uvijek se moze reci onaj je stariji ili iskusniji. Kad Musa bude stariji reci ce za nekog mladjeg da je perspektivan. Sigurno je rijec o sputavanju ovog momka. Nije okruzen dobrim ljudima. Ovo mu se namjerno namjesta.
On Misku treba da digne spomenik od bar 10m. Ja jos ovog djecaka nisam vidio da igra dobro... onako pogrbljen nabije nos u parket i na silu ubaci nesto, dok je bio u Cedeviti. Na osnovu cega je otisao u NBA ne znam. Zlatan kad sere sam o sebi zabije go sa 15m makazicama i to onda dobije smisao, ovaj kenja a nigdje ga...
Ako ima 1% šanse Miško će od njega napraviti nešto. Vasilije nije mogao da se sastavi u Zvezdi, ceo Pionir mu je zviždao, otišao je u neki turski klub, pa potom u Žalgiris, gde je Jasikevičijus napravio od njega pleja. Priča sa Bobijem je skoro ista. Obojica su posle teškog početka bili MVP EL. Musa mora da se spusti još niže, da bi možda iskoristio svoj talenat. Za njega je Mega najbolja opcija, gde bi prošao ozbiljan dril, u Efesu će teško do minuta.
Mislim da je Musa konkurentan i ove godine bio u ekipi Efesa, to je pokazao sa par utakmica gdje je zabio 15 tak koseva, ali da se i dalje ponasao bahatu u ekipi kao u reprezentaciju sto naravno kod poznatih trenera ne prolazi.
U cemu konkurentan majke ti? Ubacio 3 kosa iz igre i par bacanja (jer se zajuni u reket sa glavom u parketu pa izvuce neki faul) trecerazrednim ekipama na izletu u prvoj TURSKOJ ligi? WOW
Bosnjacki mentalitet. Hoce postat gazda prekonoci.
Ovo sto te troluju je iz ljutnje sto si propo ko krevet pod Biserom ili su ljubomorni sto nist ne radis a nisi na birou. Ko god preskace stepenice se sapleo. Pamet u glavu. Niko ne ocekuje da preko noci postanes najbolji bh kosarkas ikad.
Najzad realan i objektivan tekst, svaka čast E.B. Mislio sam, kad se Musa vraćao u Evropu, da je najbolje da ode u Španiju u neku ekipu sa dna tabele, da pokaže i dokaže koliko vrijedi. Iako sad može reće da je prvak Evrope, odlazak u Efes je za njega kao igrača katastrofa. Od trenutka kad je izjavio da će biti vodeći igrač u nekoj od NBA ekipa, za mene je postao neozbiljan. Ali nadam se da će prestati davati izjave i početi igrati, zasad ima samo "talk", a ništa "walk".
glavu gore Musa..i Darko Milicic je osvojio NBA prsten sa Pistonsima nije ni jedne sekunde odigrao,, idu bolji dani Musa,
Musa je nesto ko alen halilivic fudbaler. Vjecita nada
Dobar clanak, na neki nacin nagovjestava mogucnost da se Musa nikad nece razviti u dobrog seniorskog kosarkasa. Ne bi bio ni prvi ni zadnji, mladje kategorije u odnosu na seniorsku su ko nebo i zemlja. Kod njega ima vise problema, i treba biti realan, on je svoje domete vec dostigao.
POTPUSI SE PUNIM IMENOM I PREZIMENOM SHUPCINO JEDNA KAD PISES OVAKO LICNE CLANKE! ETO TI SI STRUCNJAK SA 200 MARAKA MJESECNO OD SCHIMICHA I INCIJALIMA KOJIMA SE POTPISUJES?
Musa, koji dio je slago u clanku?
E cuj sto se nije vratio u Sparse. Ovaj novinarko kao da ima nesto licno protiv Muse. Sekiraj se ti za svoju novinarsku karijeru, a pusti covjeka nek trazi svoj put. Pljuj onda malo i po Pjanicu kako se mogao vratiti u Slobodu umjesto da ide u Barcu.