Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgori su ovi sto ni zastavu ne znaju okrenuti kako treba, a takvi gotov uvijek drze nasu zastavu.
Ma koju nasu?? Ako mislis na onu VARTA-zastavu ko je jebe, ja je nisam NIKADA nit cu je IKADA priznat kao državnu zastavu. Postoji samo jedna JEDINA legalna zastava Republike Bosne i Hercegovine a to je ona sa šest zlatni liljana. Hrvati se drže "svoje" šahovnice, srbi svog troboja sa orlovima i 4C a jedino mi prodasmo naš nacionalni najznačajni simbol državi i donekle priznajemo neku "vještačku" zastavu.
Jbga to je jedina prava drzavna zastava, koja vrijedi na citavoj teritoriji BiH i koja je prisutna u svim drzavnim institucijama, prema tome ako ne postujes svoju zastavu i grb, ne postujes ni drzavu, a sve ostale su ratne zastave.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Otkad su Litvanci sa Balkana?
otkad kliks-novinari razvaljuju geografiju.
Koliko su mi gotivni ovi Makedonci:) Nasi navijaci su se fino druzili sa njima do sada...valjda nece biti incidenata u nedjelju^_^
Eeee onda ti to dobro nepoznajes makedonce i koja su to govna, mrze nas više nego srbi iz srbije.
Glupostima sa klix-a nikada kraja,sta ce ova 5 slika medju ovim iz Slovenije???
@zakir_naik Peta i dvanaesta čisto da razbije stereotip, a trinaesta da nekim uljepša dan..
Xaxaxa I ja se pitam, ali opet nisam siguran hehehe :D
Popis - Попис
Vidi vidi, počeo da uči i cirilicu. Mašala srbine, još malo i možes upisati međju prav srbe, hahahahahaha. Jedino če te jebavati kako češ im objaniš zašto si osunječen :)
"Mentalni sklop" prosječnog balkanca.. P.S. Za*** smo i onu od Alberta Einsteina "Samo dvije stvari nemaju granica, svemir i ljudska glupost, ali za svemir nisam siguran.."
Balkanska braća. Balkan je kolijevka našega života, a voljeti brata svoga, nije nikakva sramota. Al' željeti da brata snađe neka golgota, to je kod Boga, velika grehota. Svi smo mi djeca, stvorena od Boga, pa nemoj da mrziš, brata svoga. On je isto tako, dio tvoga bića, budite zajedno kao jedna priča. Širite ljubav, budite dobri, al' nemojte biti ni previše gordi. Umjereni budite, čuvajte prijateljstvo, neka na zemlji vlada jedno savršenstvo. Ovo je pjesma koju sam napisao prije dva dana, ali nema veze, lijepo ju je opet pročitati.
@Tesla10 Dobar si ti stihoklepac, još samo da unovčiš pjesme..
Nadam se da ću uspjeti u tome :) . A evo ti i link od moga bloga http://pjesmemojedusemogasrca10.blogger.ba/arhiva/2013/09.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Šta, romantični transparenti ovo: Popis stanovništva?!