Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da su vremena "uzeli bi bez problema" davno prosla. Svakako da bi bili najjaci, ali "bez problema" vremena iz 90ih su proslost.
Kad naljutis Amerikance dobiješ Dream Team expresno😂
Opet po starom, foliraju se i onda šalju nekakve osvetničke all-star timove da cijepaju protivnike. Već su imali jedan "redeem team", umjesto da se uozbilje i svako takmičenje igraju sa novim dream timom. Sada je opravdanje da nemaju najjače igrače, jasno, ali svejedno, igraju protiv 10-20 puta manjih zemalja koje osvajaju medalje. Mogli bi biti malo skrušeni i ugledati se na druge.
Jesu i dalje najjaci ali samo sa A timom a niko vise ne drhti ni zbog njega jer danasnji najbolji igraci u NBA i nisu Amerikanci, Jokic ,Doncic, Janis, Embild, Shai... Osim toga, svi su oni u poznim godinama, LeBron ce imati 40 iduce godine,Curry 36 , Durant 35 itd, nisu to vise one zveri.
Ovo na prvenstvu nije bio ni 7 tim po kvaliteti Usa reprezentacije.Sjecam se sredinom 80tih kada su mocni Celticsi sa Birdom, Parishom i Mc Haleom na turniru u Parizu onda mocnu Jugu, koja je za danasnju evropsku kosarku bila svjetlosnim godinama ispred, porazili sa 30 razlike.Znaci Nba klub a ne reprezentacija.Ove ako bi poslali to bi bilo 40 razlike svaka utakmica.
Kakva glupost, cetvorica iz ovog tima su Allstar 2023 igraci sa maksimalnim ugovorima, Reaves je treci najplaceniji igrac LA Lakersa, Edwardsa u NBA zovu novi Jordan. To sto ti pricas je davno proslo vreme, ovo je sada njihov b tim.
Dobro jutro. Ni druge selekcije nemaju potpune sastave. A SAD se mogu busati u prsa naspram drugih kad imaju 350 miliona stanovnika i najjaču ligu, dakle, nije fer takmičenje kako god okreneš.
Ma, kakva košarka, nemoj da trošimo kiseonik. Pa to je hobi, to ne prati niko, uža rodbina ne dolazi to da gleda... Svaka čast košarkašima na zamalo osvojenoj tituli prvaka svijeta, ali, kako bih vam rekao, to je deveti ešalon ozbiljnog sporta!
♥️ i znoj je jače od svakog talenta ameri
Oni osvajaju SP već 20 godina i nikako im ne ide.
Amerika ne voli gubiti i ne ovako, i ovo je vec postao stav Bijele Kuce i naredjenje, nema izbjegavanja reprezentacije zbog love i ugovora, sad ce se desiti promjena opcenito u basketball, i drugima bi trebalo da bude naredjeno da igraju za rep ili nek se nose
Ako ovo okupe, ostali neka igraju od drugog mjesta pa nadalje..
Ma nemaju šanse, pa srbi će osvojiti zlato. :D
sa ovim ne mogu da se svi ostali sakupe zajedno
Realno, u tom sastavu bi bili bez ikakve konkurencije.