Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aco, Aco, he....he....he RESPECT
Joj, samo kad se sjetim onog Bajramovica na klupi reprezentacije i uporedim sa ovim covjekom, zeludac mi se okrene! Svaka cast Aco!
Ma ebo vas vise ta prica , prodjite dalje, kakvi heroji sreca itd , ovo je bruka , ja bi dao sve ijednu ovu pobjedu samo da smo srbiju dobili , bolje tako 1-4 omjer nego ovako 3 2 .. mrs govnari ebo vam srbija mater
Svaka čast reprezentaciji BiH, igrali su srcem, i bez taktike, sto se na kraju ispostavilo kao kobno za njih. Slobodno se može reći da nisu imali srece, i zaista je više degutantno čitati komentare ljudi koji nisu upućeni u materiju, nego pišu tek da bi nešto napisali, vrijeđaju, pljuju, bez razloga, osnova. Srbija je imala taktiku. Taktika Srbije ima ime i prezime, Dušan Ivković. Imamo tri bivše zemlje u nastavku takmičenja, pa navijajmo. Ovo je sport. Manite se više politike i gluposti. Volite svoju zemlju, poštujte ostale, zar je to toliko teško.
svaka cast momci ponosan sam na Vas i treba sad da ostanu na okupu, jer eto i par igrača koji će doći iz mlađih kategorija a koji su već sad vrhunski igrači i zadržati ACU kao trenera po svaku cijenu, te sa tim kontinuitetom sljedeće Europsko osvajamo 100%.
Ispadanje bih - neprocjenjivo!
Svaka časta gospodine Aleksandre Petroviću. POkazali ste da ste velik čovjek, kažete da niste najbolji trener na svijetu, ali ste još jednom ponavljam veliki čovjek od koga bi morali mnogi u BiH da mnogo toga naučiti. Vi ste u košarku u BiH unjeli jedan novi momenat, a to je emocija prema zemlji BiH. Još jedno ČESTITKE I SVA ČAST. Želio bih da ostanete selektor košarkaške reprezentacije BiH, ali ne kao volonter, jer ste to pokazali i dokazali svojim istupima, kao častana i iskren čovjek.
Hvala Aci-Trici...uvijek mi je bio drag,uvijek je bio temperamentniji od pokojnog Dražena,uvijek je bio malo ženskaroš na i oko priprema,nikad mu nije bilo dosadno...Volio bih,da ostane selektor,da se reprezentacija razvija dalje...Ko god mislio,da je Petrović nešto kriv,neka pogleda štaje kroz karieru uradio,i da je uvijek tu bio jedan od najvećih,ukoliko ne najveći,a uvijek skromni Mirko Novosel...Još jednom,hvala reprezentaciji i naravno hvala navijačima u Jesenicama...
daj onu sliku kada se ovaj kikanovic smije na plus 16.....
Kosarku treba forsirati u medijima, a ne one fudbalske kloceve koji VEZE NEMAJU! Bravo Zmajevi, veceras horozi gube kao da gledam. Dzeko flop of the match.
aco petrovic,veliki covjek,veliki trener"!
Aco respect!
Zašto, zašto, zašto ???
aco braco svaka cast momci respekt
Jos da si im kod +16 rekao da prestanu pucati trice i igraju duze napade sa vise kontakta i proigravanja, sve bi bilo ok. Fali ti Aco trenerskog iskustva i taktike, to se Ivkovicu nikada ne bi moglo dogoditi. Imali smo sve u svojim rukama i usrali smo, kao i uvijek.
izgleda zgembo da ja i ti jedini ovdje se sjecamo kako je bilo na plus 16.. umjesto da ih smiri, da ne gledaju semafor, da se Kikanović ne smije, da teeltovic ne opuca one dvije brze i nerezonske trice.. šta je falilo, dug napad, na ulaz pa faul, slobodna, bonus... i sigruno bi prosli.. pa to trener ekipe Žepče Prelđić bi znao (čiji je sin postoa Turčin), a ne da Aco nije mogo sprijeciti.. neiskustvo sta li, preveliko za nas na borbenosti respect, vazno je da nisu isapli p---ke, neka su ispali ali su se barem boril isrcem.. eh da, i onaj Bavčić pa ima li ko da mu kaze da se okane kosarke... ja ne gledam tekmu kada on udje...
Jeste ku.rac. Dva poraza i kraj prvenstva bio. Kad je sve palo u vodu i pritisak spao, onda poceli igrat. Osim Teletine ovo ostalo bacit. Ali hajde, takvi smo kakvi smo.
Aco volimo te! Ostani, molim te!