Hoće'l sunce ikad zasjat u ovoj zemlji kako treba? ! Uvijek smo kratki za jedan korak, al uvijek. Nekad je sudija kriv, nekad stativa, nekad tvrd obruč, ali kako god okrenes na kraju uvijek taj gorki okus u ustima. Muka mi je lijepo više od ovih jebenih moralnih pobjeda, hoću jednom a vjerujem i svi vi da osjetim slast prave pobjede. O sutrašnjoj utakmici ne smijem ni da mislim. Jeza me hvata. Aci Petroviću i igračima iskrene čestitke što su kožu na kraju prodali skupo, ali kao što sam već kazao ostat će još dugo taj gorak okus u ustima. A bili smo po ko zna koji put tako blizu u p.m.! Baš šteta.
...bas zbog toga, se plasim za sutra...a baraž me uopce ne interesuje...ako odemo u baraž to necu ni pratiti niti se interesovati za rezultat!
ako sa ovakvim pojedincima iz evropskih klubova sa takvim trzisnim vrijednostima...ne izadjemo kao prvi u ovakvoj grupi... onda i ne zasluzujemo SP... ja mislim da je to posteno! ja mislim da bi bilo zaista posle glupo i ponizavajuce traziti izgovore krivo vrijeme, kriv onaj kriv ovaj, kriva povreda, kriv sudija, kriv platini bla bla bla bla... samo se trebamo poklopiti po usima i sutiti...i poceti navijati za druge repke!
Prikaži sve komentare (64)