Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravili olimpijske igre za godinu dana, naselja, staze, ceste, hotele ma sve za godinu dana, čitav svijet bio a ovi naši 20 km puta za 30 godina i pokrali sve za narednih 100 godina ali važno je biti bosnjak, srbin i hrvat, hebem vam pleme seosko...
I onda nam upalise nacionalisti sa sve tri strane svjetlo. I unistise sve. I sve je gore i gore.
Sve ono sto se je tada uradilo za to vrijeme radi Olimpijade ovi nece ni za narednih 50 godina
Do kad mislimo živjeti u 84-toj. Sve nam se svodi na puka sjećanja dok svijet planira put u svemir.
Olimpijada je od kasabe napravila grad. Budimo realni Sarajevo je značajno zaostajalo od ostalih republičkih centara. Da li smo to iskoristili? Nažalost nismo grad je okružen favelama kao što su Buča Potok i druga naselja koja su nastajala stihijski bez infrastrukture. Rat je posebna priča. Između Dobrinje i VP nastala je luksuzna favela. Da ne pričam o izgradnji monstruma u gradu. Užas šta radimo ovom gradu.
Vidim kako je bilo napredno. 80tih snimak k'o da je '41 rađeno. Crno - bijeli film.
Ovo na pocetku snimka se srbi ukopavaju iznas Sarajeva ?
O onda 85 g dobije za nagradu da kitari budu prvaci sve sređeno 😁😁😁😂😂😂
Da je tema vegetarijanska ishrana, oper bi neko spomeno i Titu. Hajte vi sto volite Titu u vojsku godinu dana pa se lomite gradeci bunkere. Hajte na dobrovoljne radne akcije pa radite za casu vide dnevno. Pa kad tata ide na ”sluzbeni put” i vrati se zabrinut, piatajte ga kad cete dobiti svoj stan. Jedina razlika je bila sto su tada uhljebi ”radili” u fabrikama, a ljubavnice dobijale stanove. Ne trujte nove generacije Titom!
miljacka bistra bila....
Pa zašto ste rušili Jugu maloumnici? Sve što imate bolje i ne zasluzujete!
Roki ukro muziko iz klipa
Bilo je lijepo
❤️️❤️️❤️️ Sarajevo ❤️️❤️️❤️️
vucko je bio sarajlija kojem su svi bili raja, nije gledao ko se kako zove, ko je kakve vjere, ko je ko. vucko je vjerovao u bratstvo i jedinstvo. prosla je '84, turisti su otisli, vucko se otrijeznio, i njegova raja neke druge vjere pocela je da cita neke casopise na cijim naslovnicama ivo andric je nabijan na olovku, pocele su da se prave razlike ko je koje vjere i ko se kako zove. vucko je i dalje bio naivno uvjeren da je to prolazno.
onda su ubili starog svata nikolu, krenuli su da obiljezavaju vrata neke raje koja bi nakon toga nestajala. kad je 150 hiljada raje nestalo a nekoliko hiljada ubijeno, vucko je uzeo kalas, otisao na trebevic, i zauzeo polozaj. vucko danas zivi u bg, bc, ss, bl, fc, australiji, americi... vucko je naselio cijeli svijet ali takodje i dalje gleda na sarajevo sa jahorine, trebevica i srpskog sarajeva, do oslobodjenja cijelog! dogodine
@PrijeratniSarajlija opet slusas svoje pedofile od popova?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što je socijalizam izgradio ovi ne mogu ni okrečiti Allahami! Pa poslije 25 godina grad je ružniji nego prije rata sa novokonponovanom arhitekturom!
nekada je bilo Samoupravljanje, a danas je demoNkracija