Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kme, kme
Što se nas tiče može da se ljuti idućih 100 godina
Dodik kaze da ne priznaje sud FIA a Covic da je Verstapen nelegitiman. Eto to je to.
Koliko se god kome svidjao ili ne svidjao, do sada, Hamilton je najbolji vozac F1, definitivno.
90% svih sudijskih odluka se sudilo u njegovu korist, zadnjih 5 godina ima momcadskog kolegu koji radi vozi za hamiltona ne za sebe, u hibridnoj eri ima bolid koji je do ove sezone bar 1sec bio brzi od ostalih. I na kraju, koliko god titula imao, ne mozes biti veći od sporta kojim se baviš.
Nema odustajanja brate moj crni, idemo po osmu titulu, bićeš najbolji svih vremena i nikad te niko neće moći stići.
Jedan plačljivko manje
Ljudino 7 puta svijetski prvak
Cuj utuceni hamilton. Ako je on utucen ja sam onda kamila
Najveći šu*ak u historiji F1, prosječan vozač koji je titule osvojio svim, samo ne svojom zaslugom.
Cijom zaslugom? Niti jedan argument nemas za to sto si izjavio.
@studentRealnosti Mogu razumjeti da nekog od njih gotiviš ili ne gotiviš, ali ovo što si napisao ili neznaš o kome je riječ ili si glup ko qurac.Čovjek sedam puta svjetski prvak i nije zaslužio, ne mogu da vjerujem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko mu je*be mater
Ma idi starac,može se i bez tebe.
kako znate da je ljut? na osnovu cega? ovi sto komentarisu su gori od "novinara". samo clickbait da radi... jel de? mozda je covjek samo na odmoru od svega... njemu je svejedno hoce li prestati ili nastaviti da vozi u F1. svakako je vec najuspjesniji vozac ikada. a za one sto misle da njegov kraj karijeje nece ostaviti neki trag u F1 sljedece sezone, neka samo vide sezone kad su legende odlazile (fandzo 1958. klark 1968. sena 1994. itd...)
Kakav luzer britanci ne znaju gubiti
Ne može treći entitet nikako. Uh, pogrešna tema
G. O. A. T
Kakve gluposti i nagađanja. Pa njegov brat je izjavio da se Lewis povukao i želi da odmori od svega. Naravno da će nastaviti voziti.
A sto ne trazi kada njega nisu sankcionisali u toj trci kad je sasjekao krivinu, a i u ranijim trkama gdje isto nije bio sankcionisan a trebao je po tim pravilima koje on trazi kad je izgubio