Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve fol neki sampioni, pojave se sezonu, pa ih poslije ni na mapi... radi sumahera i ferarija su i poceli mijenjati pravila, valjda da i neko dr pobijedi
Nemogu da vjerujem da jos postoje Fasisti i te nacisticke i ostale predrasude ovo sto vi pojedini pisete nema veze sa sportom SRAMOTA a jos je veca sramota sto admin ovog sitea dozvoljava nacizam nacionalizam i ostale gluposti na temi o sportu uzas !!!!
nisam McLarenovac.., nego nazalost navijac jednog treceg tima, koji vidi sve ono sto ne vide samo navijaci ferrarija. ono sto si gore rekao za hamiltona i mcl, ja bi to rekao za tim iz maranela. a da ne spominjem, da ferrari vec godinama dobija nezasluzeno vise novaca od raspodjele prava na f1 od svih ostalih timova. Najveci hostapleri i preveratni u f1 su bas oni.
@sudac ili McLaren (ista osoba) nije Vijeneve, već se izgovara Vilnev. Hamilton je đubre obično, isto kao i čitav njegov tim.
ovo je stvarno presmjesno..., diskvalifikacija radi gluposti. ovo je jos jedan dokaz da je Fia u stanju sve uraditi kako bi zastitila ferrari. onaj koji prati f1 par godina zna sta znaci diskvalifikacija, to je najtezi stepen kazne za jednog vozaca. pa sta je schumacher radio godinama, njega bi trebalo svaku drugu utrku diskvalifikovati. taj ne da je samo varo i lago..., nego je bi u stanju ugroziti zivot drugih da bi on uzeo jedan poen vise. sjetimo se njegovog parkiranja bolida na stazi u monacu, kada su drugi vozaci jos uvjek vozili najbrzi krug na kvalifikacijama.., da ne spominjem izbacivanje vijenejeva...
GARANT MU JE PLATIO DA GA GLOCK PROPUSTI AYRTON SENNA JE JEDAN
GARANT JE PLATIO GLOCKU DAGA PUSTI JEDAN JE AYRTON SENNA
Hahahaa toliko o prici da bi mogao nalijediti Schumachera... Veze on nema, i prosle godine je na foru dobio. I tad je sigurno paltio onom de.bilu Glocku da ga pusti pa je posto SP Schumacher je jedan!!!
svima koji seru protiv crnaca ,isti ti mame oplodili pa dobili crne brace i sestre,a ovi isti svi homoseksualci i pedofili kao muhamed bili...
Sta je ferarijevci kontate da ce ga suspendovati do kraja sezone.Nece moci.Jaca je kruna od Vatikana. Bogami kao oni iz ferarija cvijecke.Sjetite se namjernog udaranja Sumahera u Vilnejeva, propustanje Baricela da bi smrdo Njemacki pobjedio itd itd
Crncugo neka te istjeraju iz F1.
oni koji te prate zadnjih godina znaju da si stoka i djubre od covjeka. namjerna udaranja, blokiranja, ti si jedan najobicniji primitivac.