{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hamilton: 'Ryan je od mene tražio da lažem'

T
3.4.2009. u 13:26
0
12
Hamilton: 'Ryan je od mene tražio da lažem'
0
Hamilton: 'Ryan je od mene tražio da lažem'
Svjetski prvak Lewis Hamilton izvinio su u petak na počinjenoj greški u razgovoru sa sucima utrke u Melbourneu prošle nedjelje.
Hamilton je sucima otvoreno lagao na pitanje je li dobio nalog da propusti Talijana u Toyoti Jarna Trullija za vrijeme boravka na stazi sigurnosnog vozila. Rekao je ne, nakon čega je uhvaćen u laži zahvaljujući snimljenom razgovoru između njega i sportskog direktora Davea Ryana, te Ryana i sudaca. Čak su dva puta FIA-ini djelatnici tražili da propusti Talijana.

- Bio sam loše savjetovan, pa potom još i zaveden. Pogriješio sam i jako mi je žao - izjavio je Lewis Hamilton pojasnivši:

- Odmah po završetku utrke, čim sam dobio poziv od sudaca, nakanio sam ispričati što se doista dogodilo. Dok sam čekao FIA-ine službenike, došao je Dave i instruirao me što da kažem, tražeći od mene da ne kažem istinu. Učinio sam kako je tražio i - pogriješio.

- Žao mi je, vrlo, vrlo žao. Žao mi je što sam lagao sucima i protratio njihovo vrijeme. Žao mi je moje momčadi, žao mi je i Davea. Bio je uzoran član našeg tima godinama. Nije ovo bila njegova namjera, dobar je čovjek, ne znam.

- Ovo je najgori trenutak u mom životu. Optužili su me da sam patološki lažljivac. Nisam lažljivac i nisam nepošten. Ja sam samo ''vojnik McLarena''. Svaki put pošteno odradim ono što iz momčadi od mene traže. Učinio sam to i ovaj put. Tek sam na kraju shvatio da sam napravio grešku koja će me skupo koštati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: