Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je covjek kojeg drzava treba da pogura, da mu obezbijedi vrhunske uslove za trening i rad. Naravno, ima tu jos ljudi, ali bi trebalo poceti sa Sampionima, Damirom Beljom i Ahmedom Vilom..
neka obezbjede rudarima adekvatnu opremu,penzionerima redovne penzije,ratnim i ostalim invalidima,borcima,omladini....a za muziku i sport kada budemo drzava prava...
dobar je bokser ovaj hrvat.
Prvi put cujem za ovog momka, al ovo sto je napisao sve je fantasticno iskreno i skromno. Zelim ti puno uspjeha i zdravlja.
Svaki tvoj mec je namjesten. Placaju ti da pobijedjujes a ti onda glumis sampiona a ispadas varalica koja se prodaje. Tvoj Mostar te ne voli zato sto dajes na kamatu pare i sto varas.
Sta vise prezentujete ovog foliranta svaki mec je kupio parama covica. Ulazi u ring sa Hrvatskim pjesmama a nama se prodaje da je fin olos ko te nezna skupo bi te platio imamo mi u Bosni kolko hoćeš boljih boxera koji bi ga pobijedili za 2 runde. Mrzim kad mi neko vrijedja inteligenciju nosiš 3 zastave glumiš bosanca samo radi poema a ulaziš sa hrvatskim pjesmama Varalico
Damir Beljo prosipa neke laži a on zapravo kamatari po Mostaru . Pa i ova izjava da je boks sirotnjski šport dokaz da je obični kamatari .
Nemoj boga kriviti kad izgubis, kao sto ga sad i hvalis. Primitivac sa kukuruzovine.
Sportista vjernik. E jesi primjer, bradata spodobo.
Da je više takvih kao ti Damire... respekt majstore!
Zelim ti sve najljepse sto se pozeljeti moze, da ostvaris sve svoje snove u karijeri, vidi se da si prije svega strasna ljudina, a takvi ne mogu omanuti.
ne izgledas mi vala ni ti puno drugacije
kao profesionalni bokser ne mozes bas ocekivat pomoc od drzave. profi boks je komercijalna aktivnost, trziste, prodaja . budi uporan na svom putu , kao sto vec i jesi .
Zastava porijekla, zastava naroda, i zemlje u kojoj zivi? Ovo zadnje dodje kao neko siroce..dok je nejasno sta znaci i koja je to zastava porijekla, pardon ( podrijetla ).
smeće Bobana iTute koje ima sliku od Franje u sobi a BiH mu je na 100 mjestu mater mu hebem ercegovačku škutorsku
dobar je bokser ovaj hrvat.
Sta ti imas protiv kafane?
svaka čast! sretno na pripremama!