Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za brata Habiba, Putin ima 30 minuta, a za Dodika ima 10, i to da mu kaže "ajde dečko oladi".
Selam za brata Habiba, Bosnjak nas lijepi. Pravi musliman.
@VjeraJeBolest Rusi i Turci su veliki prijatelj , to ti je divoljno.i a inace su samo za cijeloviru BiH koji su i sami priznali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koji je kralj ovaj Vladimir..neke godine natjerao tajkune da isplate sve zaostale plate i da sjede u mraku za novu godinu sa mjestanima u selima u kojima nisu uveli struju..Kralj. Ovako se trosi mandat kad ti ga da narod. A oni pedofili sa zapada mogu samo da mu sipu racku.
gdje ima te bajke citat da i ja nekad procitam
@BosnjackaUtvara osim sto je digo oko20milijardi dolara od drzave . I sve sakrio u Ameriku i na kajmanske otoke... Toliko voli zemlju da mu je racun u rusiji prazan
Musliman sda kjafiro i ubicom muslimana. Fuj!
putin je daleko iskreniji prema muslimanima nego sto ce zapad ikad biti i gdje god je takav odnos nema nikakvih problema.
Čestitke Habibu i lijepo od Putina što je odvojio vrijeme, više nego za srpske ku4ke koje mu idu bacati laži.
Putin polako izrastao u najvećeg lidera i frajera u svijetu...
Mile eno prikljucen na haparate.
Inače u pokrajini Dagestan 92% glasova je otišlo Putinu i Ujedinjenoj Rusiji. Kad su Čečeni napali Dagestan, lokalno stavnovništvo ih je potjeralo nazad u Čečeniju. Dagestanci doduše kao narod ne postoje. Tamo uglavnom žive Avari. Ovaj borac je također Avar.
pokusao si ispast pametan pa si pred kraj svima dokazao da nisi...Odgovori sta te Sherif pita
bitno je da je 94% Dagestana Islamske vjeroispovijest
Dagestan ratovao s Rusima 2 puta
Dodik na aparatima
samo pobjeda povetkin njihov izgubio rusi se okrenuli ovaj mali dobio svi su tu.....zivot
zar stvarno mislite da rusija gleda ko je kakve religije. rusija je prva komunistička zemlja u svijetu, i dan danas najpopularniji čovjek u rusiji ikad je komunist staljin.
ma ne voli on Khabiba, kolko izgleda mrzi Conora
mnogi pokusavaju zavaditi ruske muslimane da se okrenu protiv same rusije...Putin je previse inteligentan nije kao Dodik koji mrznjom prema muslimanima u RS samo pomaze da Bosnjaci otvore oci jer ljubavlju se brani domovina,mi to u Federaciji puno bolje radimo,Srbi su zasticeni kao bijeli medvjedi i vremenom ce voljeti istu
mrznja je i od strane bosnjaka, koj ibi da uniste RS i rotjeraju srbe, tako da mani se corava posla,,oni tamo su malo drugaciji...jesu ratovali ali su kasnije izgladili odnose i rade zajedno, dok vi uporno insistirate na ukidanju RS, sto srbi nece prihvatiti, umjesto da se drzite svoga i da svi rade sa svima
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Putko mnogo srdacniji prema Habibu nego nedavno prena Dudku i Vucicu.Sa Habibom pije kafu a sa Dudkom nije ni vode bilo
I Kurim Derić mašta da ga primi Falatar 😂
A ovaj prima samo naveče.